fbq
Poromafia Paavo Westerberg Antti Reini

Poromafian Paavo Westerberg ja Antti Reini ovat saunakavereita – ”Ystävyytemme syveni entisestään”

Paavo Westerberg esittää C Moren Poromafia-uutuussarjassa lappilaista poliisia Johannes Mularia, joka on Samuli Edelmannin näyttelemän Samelin ehdonalaisvalvoja.

– Mulari on tietynlainen kovan onnen antisankari. Hänellä on pakkomielle Samelia kohtaan, ja heidän välilleen kehittyy klassinen kissa ja hiiri -leikki, Paavo kertoo.

Lapsinäyttelijänä Susikoira Roi -sarjoista 1980-luvulla tunnetuksi tullut Paavo on tämän vuosituhannen aikana toiminut ohjaajana ja käsikirjoittajana televisiosarjoissa, elokuvissa ja teatterissa. Poromafiassa Paavo nähdään ensimmäisen kerran kameran toisella puolen sitten Viulisti-elokuvan (2018), jonka hän myös ohjasi.

– En ollut ajatellut, että olisin kaivannut niin paljon näyttelemistä, mutta yllätyksekseni nautin todella paljon Poromafiassa näyttelemisestä. Bonuksena oli vielä se, että mukana näyttelemässä on myös poikani Elias Westerberg (Sekasin, Mädät omenat, Susikoira Roi), Paavo kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Saimme olla yhdessä työn parissa. Tunsin voimakasta isän ylpeyttä nähdessäni, kuinka ammattimainen näyttelijä hänestä on kehittynyt.

Anna-Maija Tuokko näyttelee hymytöntä hahmoa Poromafiassa: ”Olen siviilihenkilönä hyvin positiivisesti virittynyt ihminen”

– Kipinä näyttelemiseen syntyi nyt uudelleen. Se oli riemullista. En sulje pois mahdollisuutta, että tekisin sitä enemmänkin. Terveisiä vain kaikille ohjaajille, että minua saa pyytää mukaan jatkossakin.

Poromafiassa riitti muitakin tuttuja ammattilaisia, kuten Samelin liivijengin asevastaavaa Karvosta esittävä Antti Reini. Tätä nykyä Paavolla ja Antilla on yhteinen harrastus, saunominen.

– Mehän tunnemme toisemme jo vuosien takaa, ja olemme tehneet töitäkin yhdessä. Olen ollut jo vuosia intohimoinen saunoja ja Suomen Saunaseuran jäsen. Olemme törmäilleet Antin kanssa saunoissa jo aiemmin. Poromafia kuitenkin syvensi ystävyyttämme entisestään.

Poromafia on katsottavissa C Moressa.

Poromafia Paavo Westerberg
Paavo Westerberg esittää Poromafiassa lappilaista paikallispoliisia Johannes Mularia.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa