fbq
TVThe Rasmus avasi Euroviisujen toisen semifinaalin - Torino villiintyi!
The Rasmus avasi Euroviisujen toisen semifinaalin - Torino villiintyi!

Maailmanmainetta niittäneen The Rasmuksen vinha esitys villitsi Torinon viisuyleisön. Dynaaminen show sai Torinon Pala Olimpico -areenalle kerääntyneen yleisön seisomaan ja laulamaan mukana valtavin ilmapalloin koristellulla lavalla riehuneen yhtyeen mukana. Ihmiset suorastaan karjuivat "Jezebeliä" The Rasmuksen tahtiin. Vokalisti Lauri Ylönen avasi esityksen keltainen ilmapallo kädessään, ja repäisi jälleen itsensä tietysti lopulta paidattomaksi.

Lue myös: The Rasmus valmistautuu Torinossa euroviisukoitokseensa – katso video harjoituksista

Tuttu keltamusta estetiikka pysyi bändin esityksessä, mutta muuten lavashow oli erilainen Uuden Musiikin Kilpailussa nähtyyn esitykseen verrattuna.

– Uudistimme shown UMK:n jälkeen täysin! Nauroimmekin, että on erittäin ominaista The Rasmukselle todeta, että show oli kyllä tosi hyvä, mutta laitetaan kaikki kuitenkin kokonaan uusiksi, yhtyeen rumpali Aki Hakala kertoi aiemmin.

Lue myös: The Rasmus euroviisulavalla tänään täysin uudistetulla show’lla: ”Emme lähteneet kopioimaan ketään”

Ensimmäistä esiintymisslottia on tavallisesti pidetty epäedullisena jatkoonpääsyn kannalta. Virallisten vedonlyöntien mukaan The Rasmuksella on kuitenkin 75-prosenttinen mahdollisuus edetä lauantain finaaliin.

The Rasmus

Artikkeliin liittyvät aiheet:
Teksti: Iida Elstelä | Kuvat: All Over Press