fbq
ViihdeohjelmaThe Rasmus euroviisulavalla tänään täysin uudistetulla show’lla: ”Emme lähteneet kopioimaan ketään”
The Rasmus euroviisulavalla tänään täysin uudistetulla show’lla: ”Emme lähteneet kopioimaan ketään”

Suomen karsinnassa eli Uuden Musiikin Kilpailussa bändiltä nähtiin näyttävä keltamusta show. Rumpali Aki Hakalan mukaan Torinossa on silti luvassa entistä säväyttävämpää menoa.

– Uudistimme shown UMK:n jälkeen täysin! Nauroimmekin, että on erittäin ominaista The Rasmukselle todeta, että show oli kyllä tosi hyvä, mutta laitetaan kaikki kuitenkin kokonaan uusiksi, Hakala nauraa.

– Haluamme tuoda lavalle vielä enemmän bändienergiaa ja muita yllätyksiä. Kauheasti en halua lähteä paljastamaan, mutta UMK-lavalta tuttu keltamusta teema tulee jatkumaan, Hakala lupaa.

Lue myös: Tässä ovat Euroviisujen semifinaalien esiintymisjärjestykset – Suomen The Rasmus kisaa torstaina

Eurovision Song Contest 2022 The Rasmus
 The Rasmus Euroviisujen harjoituksissa Torinossa.

Omaa soundia on kiitelty

Jo vuonna 1994 perustetun The Rasmuksen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli viisi miljoonaa kappaletta. UMK-kisan alla yhtye ilmoitti, että perustajajäsen, kitaristi Pauli Rantasalmi lähtee uusiin seikkailuihin. Tilalle tuli Tiktak-yhtyeestä tuttu Emilia ”Emppu” Suhonen.

Kansainvälinen kuuluisuus on näkynyt myös palautteessa, jonka UMK-voitto aiheutti.

– Olihan se varmasti monille yllätys, että The Rasmus osallistuu euroviisuihin. Olemme saaneet paljon palautetta ympäri maailmaa omilta faneiltamme, mutta myös sellaisilta, jotka ovat löytäneet bändimme vasta viisuihin osallistumisen myötä, Hakala kertoo.

– Myös sitä on kiitelty, että mahtavaa, kun lähditte kisaan The Rasmus -soundisella ja -tyylisellä kappaleella, eikä esimerkiksi lähdetty kopioimaan ketään aikaisempia viisumenestyjiä.

Eurovision Song Contest 2022: Semifinaali 2 nähdään TV1:llä torstaina 12.5. kello 22.00 alkaen.

Lue myös: The Rasmus valmistautuu Torinossa euroviisukoitokseensa – katso video harjoituksista

12.05.2022 11:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Atte Kajova

Seuraa meitä somessa