fbq
TVKipinä sammui – molempien miesten suosikkinainen Bachelorista ulos
Kipinä sammui – molempien miesten suosikkinainen Bachelorista ulos

Tuomas vei ohjelmaan saavuttuaan Sallan treffeille heti ensimmäisenä ja päätyi suutelemaankin tämän kanssa. Sen jälkeen on ollut hiljaisempaa, eikä kaksikko ole viettänyt aikaa keskenään juuri ollenkaan Tuomaksen hurmaannuttua muista naisista.

Uusimmassa, 3.5. julkaistussa jaksossa Salla ottaa Tuomaksen kanssa jälleen puheeksi heidän kadoksissa olevan kemiansa. 
– Mulla kyllä syttyi pieni kipinä sun kanssa sillon. Nyt mä oon epävarma, onkse vähän päässyt sammumaan, Salla tilittää.

Tuomas kertoo ajattelevansa samoin ja arvelee, että tilanteen on osaltaan aiheuttanut se, etteivät he ole alun jälkeen viettäneet juuri aikaa yhdessä. 
– Onhan se ollut mun valinta pitkälti. Sitten se vähän väkisin johtaa siihen, että se vähän laantuu, hän selittelee.
– Sinänsä harmi, koska mä koen, että se semmonen pieni kipinä oli, Salla toteaa.  

Lue myös: Bachelor-Tuomas hullaantuu viime metreillä uuteen naiseen: ”Onnistuin sekoittaa päätäni entisestään”

Salla

Ruususeremoniassa Tuomaksen jakaessa viimeistä ruusua jäljellä ovat Salla ja Ida. Salla sanoo, ettei ole yllättynyt siitä, että juuri he ovat jäljellä. Viimeisen ruusun saa Ida.

– Mä jätin ruusun jakamatta Sallalle, koska ehkä ennen kaikkea mulla oli semmonen tunne itessäni jollain tapaa, että hän ei ole se oikea mulle, Tuomas perustelee.

Sallassa tilanne ei tunnu aiheuttavan suurempaa tunnekuohua. 
– En oo erityisen pettynyt, etten saanut ruusua. Osasin odottaa tätä, ja ehti se Tuomaksen ja mun kipinä sammua. Totta kai harmittaa, että tutustuminen jäi sit loppupeleissä kuitenkin vähän pintapuolisemmalle tasolle, mutta näillä mennään, enkä sinänsä millään lailla kadu tänne reissuun tulemista, hän sanailee.

Tilanne on sikäli yllättävä, että Salla tuntui kauden alussa olevan molempien miesten suosikkinaisia. Hän pääsi ensimmäisten joukossa yksilötreffeille myös Timon kanssa, ja Timo haikaili Sallan perään sen jälkeenkin. Salla kuitenkin teki Timolle selväksi olevansa kiinnostunut Tuomaksesta.

Lue myös: Bachelor-Tuomaksen tunteet laimenevat ennakkosuosikkia kohtaan: ”Tuntuu vähän hankalalta”

Bachelor tiistaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla.

Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: MTV