fbq
TVEmmerdalen juonipaljastukset: Vanessa palaa kylään – uusi tyttöystävä saa Naten pasmat sekaisin
Emmerdalen juonipaljastukset: Vanessa palaa kylään – uusi tyttöystävä saa Naten pasmat sekaisin

Emmerdalessa ensi viikolla Meena ottaa Manpreetin vangikseen ja Vanessan paluu kylään nostattaa myrskyn.  

Manpreet pääsee sairaalasta kotiin Meenan hoitoon. Meena pitää Manpreetia ja tunnustaa siskolleen murhanneensa Nadinen ja tappaneensa myös Leannan, Andrean ja Benin.

Manpreet on shokissa. Hän yrittää keksiä ulospääsyä tilanteesta ja ehdottaa Meenalle lähtöä Emmerdalesta ja aloittamista uutta elämää yhdessä kaukana.   

Charity on huolissaan siitä, että hänen suhteensa Mackenzien kanssa alkaa täyttää arkisen parisuhteen tunnusmerkit. Lisäksi Mackenzie tulee sanoneeksi kielletyn r-sanan. Charityn on vaikea suhtautua tunteisiinsa Mackenzien rakkaudentunnustuksen jälkeen.

Charityn pasmat menevät täysin sekaisin, kun kylään palaa Vanessa. Naiset selvittävät välejään, ja Vanessa on tyrmistynyt tajutessaan, että Charity on yhä yhdessä Mackin kanssa. 

Vanessan uuden naisystävän Fionan henkilöllisyys yllättää Naten toden teolla, sillä tämä on hänen salainen yökyläemäntänsä. Salaisuuden säilyttämistä vaikeuttaa Charity, joka sattuu kuulemaan heidän keskustelunsa. Totuus tuleekin ilmi, ja Nate ja Fiona saavat kylmää kyytiä molemmat. Vanessa haluaa erota 

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Meena yrittää tappaa siskonsa – pubin räjähdyksellä traagiset seuraukset

Livin syyttömyydestä vakuuttunut Vinny saa Livin muistamaan yksityiskohtia illasta, jolloin Ben tapettiin. Nyt pitäisi enää löytää kamera, joka sisältää tärkeitä todisteita. 

Belle ja Ellis vievät Kylen eräretkelle. Päivä metsän siimeksessä kuitenkin keskeytyy yllättäen, kun ahdistunut Priya soittaa Ellisille ja kaipaa tämän tukea. Belle ja Kyle jäävät kahdestaan metsään Ellisin riennettyä Priyan luokse.

Kun heidän pitäisi lähteä kotiin, käy ilmi, että Ellisillä on Bellen auton avaimet. Belle ja Kyle jäivät kylmään metsään yöksi, ja Ellis on tietämätön asiasta. Kun tilanne vihdoin paljastuu hänelle seuraavana päivänä, Belle ja Kyle ovat tajuttomina kylmässä kärsien hypotermiasta.

Emmerdale MTV3 MA–PE. 
 

28.01.2023 16:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa