fbq
TVEmmerdalen juonipaljastukset: Meena yrittää tappaa siskonsa – pubin räjähdyksellä traagiset seuraukset
Emmerdalen juonipaljastukset: Meena yrittää tappaa siskonsa – pubin räjähdyksellä traagiset seuraukset

Emmerdalessa ensi viikolla Manpreet tapaa Meenan vanhan ystävän Carolin. Hän on hyvin järkyttynyt, kun Carol kertoo uskovansa Meenan tappaneen Nadinen. 

Meena jatkaa lokakampanjaansa Dawnia kohtaan. Hän tekee Dawnista lastensuojeluilmoituksen, minkä Manpreet kuulee. Seuraavaksi Meena yrittää viedä Dawnin kotiin huumepussukkaa, mutta Manpreet saa hänet taas kiinni itse teosta. 

Manpreet uhkaa paljastaa kaikki Meenan tekoset, ellei tämä hanki itselleen apua. Meena uhkaa Manpreetia rikkinäisellä pullolla. Juuri, kun tilanne on äitymässä vaaralliseksi, pubi räjähtää ja he paiskautuvat sen mukana maahan. Al on sytyttänyt ravintolan tuleen. 

Onnettomuuden seurauksena Manpreet on sairaalassa koomassa. Meena selviää vähemmillä vammoilla mutta ilmoittaa Billylle, että menetti vauvan. Meena toivoo Manpreetin päivien olevan luetut, mutta tämä tuleekin tajuihinsa. Manpreet on kauhuissaan nähdessään Meenan, mutta tekeytyy muistamattomaksi.

emme

Chas ja Marlon saavat kuulla, että pubin tulipalossa ei epäillä rikosta, mutta heidän epäilyksensä kohdistuvat Aliin. Chas päättää tehdä Alille tarjouksen, josta hän ei voi kieltäytyä.

Kim paljastaa Willille siirrättäneensä Malonen ruumiin mailtaan muualle. Will on niin otettu, että päättää kosia Kimiä. Kim suostuu sillä ehdolla, ettei suhteessa enää salailla toiselta mitään. Will ehdottaa, ettei asiasta kuitenkaan puhuta vielä kenellekään muulle. Kim möläyttää uutisen kuitenkin julki. 

Willin touhut joutuvat epäilyttävään valoon, kun Bernice ilmoittaa tämän flirttailleen hänen kanssaan jo jonkin aikaa. Kim on niin näreissään, että heittää Willin pihalle. Bernice saa lähteä samalla ovenavauksella. Lopulta Kim antaa Willille kuitenkin anteeksi ja hyväksyy tältä perintösormuksen.

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Lucasin isä saapuu kylään – Dawn on kauhuissaan

Emmerdale MTV3 MA–PE.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
21.01.2023 11:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa