fbq
SuoratoistoThe Real Housewives of Beverly Hills jatkuu – mukana Will Smithin ex-vaimo
The Real Housewives of Beverly Hills jatkuu – mukana Will Smithin ex-vaimo

Täydelliset naiset porskuttavat vuodesta toiseen. Tänään C More -palvelussa alkaa The Real Housewives of Beverly Hills -sarjan tuore 12. kausi. Jaksot ilmestyvät jenkkitahtiin kerran viikossa.

Mukana on pitkä liuta tuttuja kasvoja. Sarjassa jatkavat Kyle Richards, Lisa Rinna, Erika Jayne, Dorit Kamsley, Garcelle Beauvais, Sutton Starcke ja Crystal Kung Minkoff

Joukkoon liittyvät uusina kasvoina yrittäjät Diana Jenkins ja Sheree Zampino. Zampino tunnetaan Hollywood-tähti Will Smithin ex-vaimona. Heillä on yhteinen poika, 29-vuotias Trey Smith.

Lue myös: Oscar-kohu halvaannutti Will Smithin uran – useampi tuotanto jäissä

Will Smith sai osakseen runsaasti negatiivista huomiota Oscar-gaalassa maaliskuussa, kun hän marssi lavalle lyömään juontaja Chris Rockia, joka pilaili Smithin nykyisen vaimo, Jada Pinkett Smithin kustannuksella.

Välikohtauksen jälkeen Smith voitti parhaan miespääosan pystin elokuvasta King Richard: Williamsien tarina ja piti sekavan puheen, jossa kautta rantain puolusteli tekoaan. 

Sheree Zampino on läheisissä väleissä sekä Will Smithin että Jada Pinkett Smithin kanssa. 

Myös uutena aloittava Diana Jenkins puolestaan syntyi kommunistisessa Jugoslaviassa. Hän pakeni sotaa Lontooseen, jossa hän opiskeli yliopistotutkinnon ja nai kuuluisan pankkiirin Roger Jenkinsin. He saivat pari lasta ennen eroamistaan vuonna 2012. Dianalla on lapsi myös muusikko-näyttelijä Asher Monroen kanssa.

Diana Jenkins on tunnettu hyväntekijä. Hän on auttanut lahjoituksillaan entisen kotimaansa sodan uhreja ja tehnyt AIDSin vastaista työtä.

Lue myös: Kommentti: Te himokkaat Ex on the Beach -nuoret: jos te olisitte lapsiani, hakisin teidät niskaperseotteella kotiin

The Real Housewives of Beverly Hills season 12

Tuleva The Real Housewives of Beverly Hills -kausi tarjonnee myös kiinnostavan päivityksen Erika Jaynen ja Tom Girardin tilanteesta. Pitkäaikainen pariskunta ilmoitti erostaan vuonna 2020. Myöhemmin ilmeni, että Girardin omaisuus ei ole täysin laillisin keinoin hankittu. 

Trailerin perusteella Jaynen alkoholinkäyttö saa osakseen huomiota. Videolla nähdään myös jännittävä murtautuminen ja runsaasti juhlimista, itkemistä ja vannomista. 

Lue myös: Kauniiden ja rohkeiden uusi Taylor saapuu ruutuun – näyttelijällä tausta pehmopornosarjassa

The Real Housewives of Beverly Hills 12. kausi 12.5.2022 alkaen C Moressa.

Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: All Over Press, MTV