fbq
SuoratoistoKommentti: Te himokkaat Ex on the Beach -nuoret: jos te olisitte lapsiani, hakisin teidät niskaperseotteella kotiin
Kommentti: Te himokkaat Ex on the Beach -nuoret: jos te olisitte lapsiani, hakisin teidät niskaperseotteella kotiin

Paraikaa discovery+-suoratoistopalvelussa pyörivän Ex on the Beach Suomi Afterski 2.0 -sarjan idea on yksinkertainen: lennätetään joukko näyttäviä, hormoneja hyrrääviä nuoria tunturiin ja tarjoillaan heille rutkasti viinaa ja teemabileitä astetta hienommassa mökissä, jossa jokainen saa tuntea olevansa kaikkivaltias. Juoni ja draamankaari syntyvät kuin itsestään, kun alkoholin huuruissa pussaillaan välillä Mattia ja sitten Johannaa, ja kettukin käy aika-ajoin kolossa. Pikanttina lisänä saadaan seurata vielä juonittelua, kuka saa ja kenet ja kuka vie kenenkin miehen. 

Lue myös: Ex on the Beachin naiset tulistuvat uhkean Sannin käytöksestä – iskee kiinni varattuihin miehiin

Tosi-tv-fanina ja draamaa rakastavana tämä on yksinkertaisesti parasta viihdettä! Mikä olisikaan parempaa kuin käpertyä viltinmutkaan television ääreen ja päästä kokemaan 42 minuutin ajan tunteiden sekamelskaa: samalla ohjelma naurattaa, inhottaa, ällöttää, viihdyttää ja kauhistuttaa. 

Suosittelen sarjaa niille, jotka rakastivat Big Brother Suomen vuosien takaista kännisikailua, jota nykyisin ei kyseisessä formaatissa liiemmin näe. Ex on the Beachissa sitä on joka päivä.

Alle tunnin mittaisessa jaksossa tapahtuu nanosekunnissa juonenkäänteitä, ettei katsoja tahdo pysyä perässä. Jakson alussa ollut paras ystävä saattaakin olla yhtäkkiä arkkivihollinen tai tuikitavallinen ihorasvan levityshetki muuttuu yllättäen huulihölkäksi, kuten Tuulilla ja Nikillä kävi sarjan kahdeksannessa jaksossa. 

Ex on the beach

Tunteiden sekamelska

Todellisuudessa minun olisi syytä katsoa peiliin. Ei siitä ole kuin kymmenisen vuotta, kun teen sijaan naukkailin aamutuimaan kissanminttuviinaa pahvimukista viikon mittaisella ”tunturilomalla”, jossa laskettelumonot pysyivät jalkojen sijaan eteisessä ja urheiluaktiviteettien sijaan suoritettiin viinan kaatamista kurkkuun. 

Silti haluan olla katsomatta hetkisen totuutta silmiin ja neuvoa auttamattoman laajalla elämänkokemuksellani näitä fiksuja, televisiossa sekoilevia nuoria.

Moni heistä on suorastaan hurmannut minut luonteellaan, kuten esimerkiksi vaikkapa jyväskyläläinen Roosa, jonka tilanneäly ja komiikka muistuttavat hippusen elämäntyöstään juuri Kultaisella Venlalla palkittua Miitta Sorvalia tai pitkän linjan musatoimittajan Katja Ståhlin letkautuksia. Ei passaa unohtaa myöskään  suloisen herkkää Aliisaa, jonka tunneäly on kuin Einsteinin viisaus. 

Nämä piirteet tahtovat jäädä kuitenkin toissijaisiksi, kun niiden korostamisen sijaan näet tv-ruudussa miehen virstajohdinta vasten hinkkaavat pyllynposket ja nahkastringeissä tanssivan miehenalun, joka hieroo itseään maassa makavaan naiskasaan. 

Tunteeni ovat auttamattoman ristiriidassa katsoessani ohjelmaa. Samaan aikaan haluaisin neuvoa näitä fiksuja nuoria: älkää tuoko sekoilujanne televisioon, pitäkää hormoninne kurissa ja harjoittakaa penetraatiota kameravalojen sammuttua. Miettikää tulevaisuuttanne!

Samaan aikaan toivon kuitenkin lisää draamaa ja törkykohtauksia. Pimeä puoleni janoaa lisää! Te teette, meille vuosi vuodelta keski-ikää lähestyville milleaaneille nautinnollista viihdettä. Annatte välähdyksiä hetkistä, joita me saatoimme nähdä tai kokea nuoruudessamme. Kiitos siitä! 

Lue myös: Näkökulma: Haaveiletko pääsystä tosi-tv-tähdeksi? Näillä vinkeillä se onnistuu

Ex on the Beach Suomi Afterski 2.0 katsottavissa discovery+-palvelussa. Kaksi uusinta jaksoa ilmestyy palveluun tiistaisin. 

11.05.2022 13:45 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa