fbq
HaastatteluSofia Belorf lupaa realitysarjassaan runsaasti draamaa: ”Ensimmäinen kausi oli kuin puistokävely tähän verrattuna”
Sofia Belorf lupaa realitysarjassaan runsaasti draamaa: ”Ensimmäinen kausi oli kuin puistokävely tähän verrattuna”

Tällä viikolla discovery+-palvelussa alkoi Sofia Belórfin elämää käsittelevän Sofian salaisuudet -sarjan toinen kausi.
 

Sofia Belórf on fitnessurheilijanakin kunnostautunut julkisuuden henkilö, joka nousi valokeilaan vuonna 2010 voitettuaan Miss Helsinki -tittelin. Hänen elämänsä on varsinkin viime vuosina ollut kovin värikästä. Esimerkiksi hänen parisuhteidensa käänteitä on käsitelty laajasti julkisuudessa.

Eniten kohua on herättänyt se, että hän seurusteli sittemmin huumeliigan johtajaksi paljastuneen Niko Ranta-Ahon kanssa. Itsekin rikosvyyhdistä (ei lainvoimaisen) tuomion saanut Sofia ryhtyi seurustelemaan Nikon kiinniollessa tämän ystävän Stefan ”Stefu” Thermanin kanssa. Stefu puolestaan oli vielä tuolloin naimisissa Martina Aitolehden kanssa.

Lue myös: Sofia Belorf syyttää tv:ssä Niko Ranta-Ahoa maineensa pilaamisesta: "Mun julkisuuskuva oli puhdas”

Ainekset koukuttavalle tosi-tv-draamalle ovat kieltämättä herkulliset.

Sofian mukaan toinen tuotantokausi on nimensä mukaisesti tosi-tv:tä.
– Minä en oikein rajannut mitään pois tästä toisesta tuotantokaudesta. Tässä käydään läpi avoimesti kaikki, mitä minulle tapahtui kuvausten aikana, Sofia avaa.

Hänen mukaansa toisella tuotantokaudella näytetään yksinkertaisesti aiempaa enemmän asioita.
– Ensimmäinen tuotantokausi oli kuin puistokävely tähän verrattuna, hän jatkaa.

blörö

Sarjan ensimmäiset, jo julkaistut jaksot kieltämättä lunastavat sisällöllään Sofian lupauksia räväkästä sisällöstä. Jaksoissa hypätään nimittäin suoraan Sofian ja tämän silloisen poikaystävän Stefun parisuhteen ongelmakohtiin.

Stefu muun muassa suututtaa Sofian häipymällä omille teilleen. Lisäksi Sofia suunnittelee salaa Stefulta eroa ja käy tämän selän takana asuntonäytöissä. Ensimmäisissä jaksoissa näytetään myös kosolti merkkivaatteita ja -laukkuja. 

Aina kameraryhmän läsnäolo ei miellyttänyt Sofiaa.
– Tulihan sitä välillä sellaisia todella vaikeita hetkiä kuvauksissa. Minä kuitenkin olin tehnyt päätöksen, että avaan elämääni, hän kertaa Katsolle.

Kaikki sisältö ei siis vielä ole tiedossa, mutta uuden tuotantokauden trailerissa nähdään esimerkiksi Sofian isä. Kohtaaminen sarjassa tapahtuu todella dramaattisissa merkeissä, koska Sofian isä on vakavasti sairas.

Lue myös: Sofia Belorf ihmettelee ohjelmassaan Martina Aitolehden kommenttia: ”Hänkään ei ole pyytänyt minulta anteeksi sitä, että pahoinpiteli minut”

sofia

Sofia puhuu myös ensimmäistä kertaa kunnolla julkisuudessa siitä, mikä ajoi hänet ja hänen ex-miehensä Niko Nousiaisen aikoinaan eroamaan.
Sofian mukaan sarjan tekeminen on vaikuttanut esimerkiksi hänen sosiaalisen median käyttöönsä. 

Sofian salaisuudet -tähti on sinkku, erosihan hän Stefusta keväällä. Katso tiedustelee naiselta mahdollista jatkoa sarjalle.
– Niin... Jos se minusta on kiinni, niin sellainen voidaan tehdä. Se voisi olla hieman erilainen sisällöltään, koska aiemmin sarjassa on keskitytty parisuhdekiemuroihin. Tämä voitaisiin kuvata ulkomailla, hän haaveilee.
Sofia suunnittelee mahdollista muuttoa pois Suomesta.

Lue myös: Sofian salaisuudet: Stefun juhliminen menee pitkäksi – hyvittelee Sofiaa ökykäsilaukulla ja hotellilomalla

Sofian salaisuudet discovery+-palvelussa kaksi jaksoa torstaisin.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä! 

18.06.2022 11:15 | Teksti: Miikka Ylä-Jussila | Kuvat: Allerin arkisto, Discovery

Seuraa meitä somessa