fbq
SuoratoistoSofia Belorf ihmettelee ohjelmassaan Martina Aitolehden kommenttia: ”Hänkään ei ole pyytänyt minulta anteeksi sitä, että pahoinpiteli minut”
Sofia Belorf ihmettelee ohjelmassaan Martina Aitolehden kommenttia: ”Hänkään ei ole pyytänyt minulta anteeksi sitä, että pahoinpiteli minut”

 

Toinen tuotantokausi alkaa Sofian ja Stefan "Stefu" Thermanin kotoa Helsingin kantakaupungista, minne pari muutti syksyllä 2021.

- Ne odotukset, jotka mulla oli puoli vuotta sitten eivät ole onnistuneet yhtä ruusuisesti kuin piti, hän kertoo.

Hän kertoo parisuhteen ajautuneen tilaan, jossa hän on harkinnut oman asunnon hankkimista. Sofia meneekin asuntonäyttöön. Hän paljastaa kameroille, ettei ole kertonut edes Stefulle käyvänsä asuntonäytöissä.

Sofia ihastelee esittelykohdetta, joka on kaunis vaalea neliö. Ainoastaan asunnon avarat ikkunat ja näkymät vastapäisiin rakennuksiin hieman mietityttävät naista.

- Mun oman kämpän ei tarvitse olla iso. Se olisi oma pikku kompakti kaupunkikämppä, jossa minulla olisi omaa tilaa. 

Sofia kysyy kiinteistönvälittäjältä vuokratasoa. Tämä vastaa vuokratason liikkuvan 2 500-3 000 euron välillä.

- Se oli about sitä, mitä olin ajatellutkin. Ihan kohdillaan, Sofia analysoi.

Lue myös: Sofian salaisuudet: Stefun juhliminen menee pitkäksi – hyvittelee Sofiaa ökykäsilaukulla ja hotellilomalla

Sofia B

Avautuu Martinasta

Seuraavaksi Sofia kertoo hänen ja Stefun olevan yhdessä, koska he ovat kasvaneet jollakin tapaan yhteen. Stefun ja Sofian yhteisessä asunnossa sarjan päähenkilö käy läpi erästä hyllykköä, josta löytyy hänen kirjoittama Fit by Sofia -kirja. Kirjan ensimmäiseltä sivulta löytyy omistuskirjoitus Stefun ex-puolisolle ja Sofian ex-ystävälle Martina Aitolehdelle

- Martina oli jokin aika sitten pyytänyt minulta julkista anteeksipyyntöä Tuomas Enbusken podcastissa. En ymmärrä, miksi minun pitäisi pyytää häneltä anteeksi. Hänkään ei ole pyytänyt minulta anteeksi sitä, että hän pahoinpiteli minut.

Sofia viittaa pahoinpitelyllä vuoden 2017 tapahtumiin festaritapahtumassa Helsingissä. 

Lue myös: Tältä näyttää Sofian salaisuudet -sarjan uusi kausi! Ennennäkemättömiä paljastuksia Sofian ja Stefun tulisesta suhteesta

Sofian salaisuudet torstaisin kaksi jaksoa discovery+-palvelussa 16.6. alkaen.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

16.06.2022 07:15 | Teksti: Miikka Ylä-Jussila | Kuvat: Discovery+

Seuraa meitä somessa