fbq
HaastatteluSamuli Edelmann ja Maria Sid uutuussarjan pääroolissa: ”Ei olla lapsuuden teatterileikkien jälkeen tehty isommin yhteistyötä”
Samuli Edelmann ja Maria Sid uutuussarjan pääroolissa: ”Ei olla lapsuuden teatterileikkien jälkeen tehty isommin yhteistyötä”

Samuli Edelmann esittää pääroolia yhdessä Maria Sidin kanssa C Moren Musta valo -uutuussarjassa. 

C Moren pressitilaisuudessa kerrottiin, että kuusiosaisen jännityssarjan pääpariksi haluttiin nimenomaan Edelmann ja Sid. Katson haastattelema Edelmann ei osannut sanoa, miksi tuotantoyhtiö halusi juuri heidät päärooliin.

– Siihen minun on vaikea vastata, että miksi he ovat näin nähneet, Edelmann sanoo. 

Edelmann kertoo hänen ja Sidin olevan lapsuudenystäviä. 

– Me ei olla lapsuuden teatterileikkien jälkeen tehty isommin yhteistyötä.

Lue myös: Mikael Persbrandt tähdittää Lapissa kuvattavaa suomalaista rikossarjaa – pääosassa myös Samuli Edelmann

Samuli ja Anna-Maija
Samuli Edelmann poseerasi näyttelijä Anna-Maija Tuokon kanssa C Moren pressitilaisuudessa.

Petri Karran romaaniin perustuva sarja kertoo rikostutkijasta, joka selvittää kaupungin pelätyimmän rikollispomon lapsen kuolemaa. Jäljet johtavat hänen omaan poikaansa, joten hän alkaa johtaa kollegoitaan harhaan. Sarja yhdistää trillerin ja avioliittodraaman. 

Lue myös: Vain elämää: Samu Haber ja Samuli Edelmann säilyttävät kultalevyjään vessassa – pokaali toimii wc-paperitelineenä

Edelmann sanoo näyttelevänsä sarjassa hahmoa, joka on rikoskirjallisuuden professori. Rooli on hänen mukaansa vähän erityylinen kuin mitä hän on tottunut tekemään. 

– Sitä oli kiva tehdä niiltäkin osin, Edelmann sanoo. 

Muita sarjassa esiintyviä näyttelijöitä ovat Tommi Korpela (Häiriötekijä), Janne Hyytiäinen (Laitakaupungin valot) ja Elias Salonen (Aikuiset). Sarjan on ohjannut Pete Riski.

Lue myös: Kaikki synnit -sarjassa nähtävä Maria Sid ohjaa uuden Risto Räppääjä ja villi kone -leffan: "On ilo tehdä tätä"

Musta valo nähdään C More -suoratoistopalvelussa 8. joulukuuta alkaen. Sarjaa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa, sitten jakso viikossa torstaisin. Jaksoja on yhteensä kuusi. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
29.11.2022 10:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Heikki Leis / MTV, Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa