fbqYksityiskoneita ja kaukomatkoja! Sara Chafak rakastaa matkustamista: "Lennän oksettavan paljon!" | Seiska
sara chafak

Yksityiskoneita ja kaukomatkoja! Sara Chafak rakastaa matkustamista: "Lennän oksettavan paljon!"

Uutiset | 25.11.2019 10:59

Sosiaalisen median vaikuttajan, televisiokasvo Sara Chafakin elämäntyyli on muuttunut hurjasti viime vuosina. Sara rakastaa matkustamista, joten nykyään hän viettää enemmän aikaa ulkomailla kuin Suomessa. Jatkuvaan reissaamiseen liittynee myös varakas australialaisliikemies, joka reissaa hänkin paljon. Toisinaan mies taittaa matkansa yksityiskoneella, reittilennoilla puolestaan bisnesluokassa.  

- Viimeisimpiin matkoihini lukeutuvat Sveitsi, Egypti, Lontoo, Yhdysvallat, Norja, Tanska ja Libanon. En edes muista kaikkia, Sara kertoi Seiskalle Miss Helsinki 2020 -finaalissa lauantaina (9.11.).

Kun Saralta tiedustelee hänen lempikohdetta, vastaa entinen Miss Suomi: Helsinki. 

- Olen tällainen nynnero! Suomi on minun kotini ja kotia ei voita mikään. Minusta on aina yhtä ihanaa tulla Suomeen, olla viikko ja sitten sanoa taas heippa! Sara nauraa. 

Oho, ex-missi Sara Chafak mystisenä salaperäisestä työpaikastaan, joka vie ympäri maailmaa: ”Normiduunia, joka ei liity julkisuuteen!”

sara chafak

Vaikka Sara viihtyykin ison osan ajasta ulkomailla, on naisella myös oma koti Suomessa.

- Muutin maaliskuussa uuteen asuntoon, mutta olen ollut siellä yhteensä ehkä yhdeksän viikon verran. On aika kallista pitää sellaista asuntoa varastona, mutta viihdyn siellä ja sinne on ihana tulla pitkien reissujen jälkeen. 

- Mutta kyllä minä kaipaan myös mammalle menoa. Siellä on puhtaat lakanat, äiti on aina vastassa ja ruoka odottaa. Kyllä se voittaa sen, että menet pimeään kotiin ja tervehdit seiniä ja uunia, Sara nauraa humoristisesti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön SC (@sarachafak) jakama julkaisu

”Lennän oksettavan paljon”

Sara matkustustapa, lentäminen, ei ole erityisen ekologinen tapa liikkua, sillä hiilijalanjälki kasvaa jatkuvan reissaamisen myötä suureksi. Kevättalvella Saran missikollega Sara Sieppi sai suuren palauteryöpyn lentomaileistaan, mutta jostain syystä Chafak ei ole joutunut samanlaisen kritiikin kohteeksi.

Sara Siepin rintava lomakuva aiheutti some-myrskyn matkustamisen epäekologisuudesta – pahoitti aidosti mielensä: ”Sieppi kuvittelee matkailun avartavuuden tarkoittavan kaula-aukon avartamista...”

- Tiedän, että lennän oksettavan paljon. Viimeiseen kahteen ja puoleen viikkoon olen lentänyt seitsemän kertaa. Jos joku kehtaa tulla sanomaan siitä jotain, niin sanon, että lennä itse. En pidä lentämisestä, mutta kohteiden vuoksi sitä jaksaa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!