fbqOho, ex-missi Sara Chafak mystisenä salaperäisestä työpaikastaan, joka vie ympäri maailmaa: ”Normiduunia, joka ei liity julkisuuteen!” | Seiska
Sara Chafak matkustelee ympäri maailmaa.

Oho, ex-missi Sara Chafak mystisenä salaperäisestä työpaikastaan, joka vie ympäri maailmaa: ”Normiduunia, joka ei liity julkisuuteen!”

Uutiset | 26.05.2019 19:37

Miss Suomi 2012 Sara Chafak, 28, on eräänlainen mysteerinainen. Hän nimittäin jakaa vain murto-osan elämästään seuraajilleen Instagramissa, vaikka hänet nykyisin tunnetaan juuri somevaikuttajana. Työkseen Sara matkustelee ympäri maailmaa.

Lue myös: Jättipaljastus: Sara Chafak matkustelee ympäri maailmaa australialaisen miljonääri-playboyn kanssa – kuvat! Tällainen on somessa rahoillaan rehentelevä Tony Beig!

Ennen Fort Boyardin kuvauksia hän kävi kauneusbrändin tapahtumassa Tukholmassa, sen jälkeen Lontoossa, jossa on hänen työpaikkansa toinen toimisto.

– Työpaikkaani en paljasta, mutta voin kertoa sen olevan ihan normiduunia, joka ei liity julkisuuteen, Sara kertoo.

Syksyllä Sara laittaa henkiset ja fyysiset rajansa koetukselle MTV3:lla, kun Fort Boyard palaa ruutuun.
Syksyllä Sara laittaa henkiset ja fyysiset rajansa koetukselle MTV3:lla, kun Fort Boyard palaa ruutuun.

 

Lue myös: Yhden yön hinta jopa 20 000 euroa! Näin hulppeasti Sara Chafak majoittuu luksusreissuillaan ympäri maailmaa – kuvat!

Saralle kiireinen arki sopii paremmin rutiininomaisen aikataulun sijaan.

– Olen aika levoton ihminen, enkä pysty olemaan viittä minuuttia pidempään paikallaan.

Lue myös: Näin Sara Chafak kommentoi luksuselämäänsä ja työkuvioitaan ympäri maailman: ”Se, mitä teen reissuillani, on henkilökohtainen asiani!”

Armeijankin käynyt missikaunotar on aktiivinen liikunnan harrastaja. Urheilua hän ei jätä, vaikka elääkin hotellielämää.

– Hotellihuoneessakin voi tehdä kotijumppaa, jos kuntosalia ei ole. Myös lenkkeillä voi missä vaan.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!