sara sieppi

Sara Siepin rintava lomakuva aiheutti some-myrskyn matkustamisen epäekologisuudesta – pahoitti aidosti mielensä: ”Sieppi kuvittelee matkailun avartavuuden tarkoittavan kaula-aukon avartamista...”

27.02.2019 09:57

Onnenpyörä-tyttönäkin televisiossa ihastuttava ex-missi Sara Sieppi lomailee parhaillaan Meksikossa. Nainen ilahdutti fanejaan kolmella lomakuvalla, joista yksi julkaistiin toissapäivänä (25.2.) ja kaksi eilen.

Jälkimmäisessä postauksessaan Sara kertoo, että 19:sta ikävuoteen mennessä hän ei ollut käynyt kuin Kanarialla. 

- Meil on iso perhe ja matkustaminen pohjoisesta etelään ei ollut niin itsestäänselvää. Koko Suomi on kyl reissattu eestaas ympäri, niin tällee aikuisiällä on rikkaus nähdä myös muuta maailmaa. Oon tosi kiitollinen, että tämmöseen on nyt mahdollisuus. Tiedostan kyl matkustuksen haitat, mutta esim mun ystävä @voncaritakirjoitti täyttä asiaa sen uusimpaan kuvaan, käykää lukee, Sara kirjoitti. 

Kuvassa Sara poseeraa hotellialueella oranssissa kesämekossa, jonka kaula-aukko paljastaa myös Saran oranssien bikinien yläosan. Otos keräsi lyhyessä ajassa kommentteja, joissa kritoisitiin kovin sanakääntein sekä hänen avonaista kaula-aukkoaan että hänen epäekologisuuttaan, mitä matkustukseen tulee. 

LUE MYÖS: SARA SIEPPI TILITTÄÄ RASKAASTA VUODESTAAN BLOGISSAAN - TEKI VIIME VUONNA YHTEENSÄ 14 ULKOMAANMATKAA: "ELÄMÄ TUNTUI TODELLA VAIKEALTA"

"Mallikasvona kulutushysterialle"

Sara on matkustanut tänä vuonna ainakin kaksi kertaa lentokoneella. Hän suuntasi viime vuonna Balille, josta hän saapui tämän vuoden puolella. Sen lisäksi hän piipahti myös Tanskassa. 

- En ymmärrä miten noin paljon matkustellut ihminen voi olla niin tietämätön asioista että balillakin erehtyi nimittämaan hotellin puutarhaa viidakoksi. Paitsi tietysti silloin kun se avartävä matkailu kutistuu hotellin uima-altaalla lojumiseksi ja puhelimen näpräämiseksi. Oheisesta kuvasta päätellen Sieppo kuvittelee matkailun avartavuuden tarkoittavan kaula-aukon avartamista...

- Mutta ette kai vaan käytä lentokonetta näihin matkoihin? Kun ajattelee kuinka tärkeetä se tänään on että kaikki yrittää tehdä parhaansa ettei ilmasto mene pilalle ja meidän lapsenapsille ei jätetä raiskattua maapalloa elämiseen heidän elämää.

Lue lisää: Sara Sieppi yllätti synttäreitään juhlineen Sabina Särkän: yöpyivät taianomaisissa olosuhteissa – missikaunotarten ällistyttävät lomakuvat!

- Suomalaiset kuluttavat ja ostavat täysin kestämättömällä tavalla, ja sinä hyödyt rahallisesti olemalla mallikasvoina tälle kulutushysterialle. Mainosrahoillasi lennät ympäri maailmaa välittämättä lentämisen aiheuttamista päästöistä. Ostat jatkuvasti halvan työvoiman maissa valmistettuja, täysin turhia vaatteita. Vaatteiden lisäksi shoppailet jatkuvasti meikkejä, laukkuja, kenkiä ja mainostat instagramissa tätä tuhlaamisem kulttuuria. Järjestät monen sadan euron arvoisia lahjakorttiarvontoja kauppakeskuksiin ja mainostat muita alennuksia. Mainostat kasvoillasi, valkoisella hymylläsi ja pitkillä hiuslisäkkeilläsi törsäilevää ja kestämätöntä elämäntapaa. Mitä sinä väität muka tekeväsi ympäristön puolesta? Ostatko vaatteesi kirpputoreilta? Et. Jätätkö punaiset lihan syömättä? En usko. Käytätkö orgaanisia kemikaaleja ja luonnonkosmetiikkaa? Et. Käytätkö julkista liikennettä jokapäiväisessä elämässäsi? En jaksa uskoa. Sinua eivät kiinnosta ympäristöasiat, luonnonvarat, vaatteidesi ja kosmitiikkasi alkuperä. Elät vain oman napasi ympärillä pyörivää, rikasta ja säihkyvää elämääsi ja rikastut mainostamalla sitä. Älä jaksa väittää muuta. Myöntäisit edes rehellisesti tämän asian, etkä koittaisi valehdella itsellesi ja muille. Joskus on pakko katsoa peiliin ja totuutta silmiin. Miten kestämätön on minun elämäntapani? Millaisen maailman haluan jättää jälkeeni? Mitkä asiat elämässä ovat todella tärkeitä? Onko tärkeintä oma kiva vai kaikkien maailman ihmisten yhteinen etu? "Positiivisuus" ja sydänemojit eivät auta, kun kyseessä on tämä planeetta, jota me tuhoamme ennätysvauhtia

Sara on kuitenkin siivonnut kommenteista kaikista kärkkäimmät ja sävyltään sopimattomat viestit. 

"Tuntui jotenkin tosi pahalta pitkästä aikaa"

Saran sosiaalisen median päivitykset keräävät poikkeuksetta runsaasti kommentteja. Päivittäin joukossa on myös erittäin kovaa kritiikkiä, ja jopa kiusaamisen merkit täyttäviä viestejä. Edellä mainittujen asioiden valossa Sara julkaisi eilen toisen postauksen, jonka kuvatekstissä hän paneutuu saamiinsa viesteihin.

- Yleensä en ota enää negatiivisia kommentteja itseeni, mutta kieltämättä eilen tuntui jotenkin tosi pahalta pitkästä aikaa. Olen jopa miettinyt, pitääkö mun jättää kommenttiosio kokonaan pois kuvista, kun tämä meininki täällä on mennyt ihan hulluksi? Miltä susta tuntuis lukea ilkeitä kommentteja ihan joka päivä, ihan koko ajan? Mä pyydän, että älkää seuratko mua, jos mun kuvat ja meininki ärsyttää.
Eilinen tivoli silti piristi.

Lue myös:  Sara Sieppi avautuu nettikiusaamisesta blogissaan: "Maksan nyt jo reilun tonnin vuokraa, kuka tämän kaiken minulle sitten kustantaa?"

Löytyy kuvien kommenttien joukosta myös lukuisia tsemppiviestejä, joissa muistutetaan kritiikin ja kiusaamisen välisestä erosta. 

- Tässä muutamana päivä kun olen nähnyt näitä "öyhötys" viestejä niin tulee miettineeksi että miten sinä Sara Sieppi olet onnistunut pissaamaan niin monen aamu muroihin? Olen sitä mieltä että kyllä palautetta voi antaa julkisuuden henkilölle esim. hänen sanomisistaan mutta siinäkin on tyylinsä, kun mennään henkilökohtaisuuksiin kuten ulkonäkö niin silloin mennään palautteen annossa metsään. No mutta hyvät jatkot.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!