Uutiset

Yhteisiä öitä! Suosikkiräppäri Gettomasa ja hillittömistä luomukurveistaan tunnettu Instagram-povipommi Pasha viihtyvät yhdessä!

25.06.2020 07:35

Seiska on saanut jo jonkin aikaa vinkkejä, joiden mukaan rapin jyväskyläläinen Suomen-mestari ja Emma-palkittu Gettomasa, oikealta nimeltään Aleksi Lehikoinen, 26, tapailee venäläistaustaista savonlinnalaiskaunotarta Pasha Pozdniakovaa, 20.

Lue myös: Morjens, mitkä vappumunkit! Parikymppinen savolaisnainen sulloi valtavat luomurintansa urheilutoppiin – koko Savonlinna mykistyi: ”Kaikki tuijottivat niitä”

 

Viimeisimmät näköhavainnot kaksikosta ovat muutaman viikon takaa, jolloin supersuosittu sanansylkijä ja hillittömistä luomukurveistaan palvottu povipommi bongattiin läheisissä tunnelmissa Rantasalmella sijaitsevasta kylpylähotelli Järvisydämestä.

Lue myös: Ovatko nämä jo epäreilun uhkeat luomumuodot? Nuoren savolaisnaisen Instagram-tili on suljettu jo viidesti – ”Johtuu varmaankin näistä isoista rinnoistani”

– He saapuivat sinne yhdessä ja poistuivat sieltä yhdessä, enkä nähnyt heidän liikkuneen kenenkään muiden seurassa. Ei siis tarvitse olla mikään Einstein tajutakseen, että he ovat viettäneet yön yhdessä, Seiskalle supistaan.

Seiska tavoitti Pashan, joka kuitenkin kieltäytyi kohteliaasti kommentoimasta suhdeväitteitä millään tavalla.

Savonlinnalainen Pasha Pozdniakova, 20, on yksi suosituimpia Suomessa asuvia Instagram-julkkiksia. Venäläiskaunottarella on ollut Instassa yli miljoona seuraajaa.
Savonlinnalainen Pasha Pozdniakova, 20, on yksi suosituimpia Suomessa asuvia Instagram-julkkiksia. Venäläiskaunottarella on ollut Instassa yli miljoona seuraajaa.

 

Lue lisää Gettomasan ja Pashan suhteesta tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!