Katso kuvat!

Ovatko nämä jo epäreilun uhkeat luomumuodot? Nuoren savolaisnaisen Instagram-tili on suljettu jo viidesti – ”Johtuu varmaankin näistä isoista rinnoistani”

Hotnow | 20.11.2019 21:31

Savonlinnalaisella Pasha Pozdniakovalla on yksi suosituimmista Instagram-tileistä, kun mittariksi otetaan Suomessa asuvat henkilöt. Venäläissyntyistä mutta jo vuosia Savossa asunutta Pashaa seuraa Instassa jo reippaasti yli 600 000 silmäparia.

Lue myös: Savon parhaat luomutissit? 20-vuotias savonlinnalainen Instagram-sensaatio jättää kotimaiset julkkiskaunottaret täysin varjoonsa!

Seuraajamäärä on suorastaan mielipuolisen kova. Mutta mielettömyyttä on kuulemma sekin, että edellä mainitut 600 000 seuraajaa ovat jo viidesti joutuneet toteamaan, ettei Pashan Insta-tiliä enää löydy mistään. Se on vain ykskaks kadonnut.

– Lokakuussa oli jo viides kerta, kun Instani suljettiin. Enkä mie tiedä syytä siihen! tilanteeseen turhautunut Pasha puuskahtaa Seiskalle.

Lue myös: "Tiedän kyllä, että minulla on melko suuret rinnat" - Savonlinnalainen luomublondi nousi megauhkeilla kuvillaan Instagram-sensaatioksi: Savon kuumin povipommi!

"Miun mielestä epäreilua"

Jonkinlainen aavistus nuorella kaunottarella bänneihinsä toki on:

– Nämä väliaikaiset bännit johtuvat varmaankin taas isoista rinnoistani. Se on todella ärsyttävää, koska mie en mielestäni edes ota mitenkään erityisen eroottisia kuvia.

– Juu, miulla on siellä alusvaate- ja bikinikuvia, mutta monella muulla – vaikkapa Hollywood-tähdillä – on paljon rohkeampaa kuvamateriaalia, eikä heidän tilejään ole suljettu. Nännini eivät näy yhdessäkään kuvassa, enkä ole Instassa ikinä alasti.

Lue myös: Video: Savonlinnalainen Pasha, 20, nousee vedestä valtavat luomurinnat hölskyen - Savon kuumin povipommi suuttui silikoniväitteistä: ”Todellakin aidot!”

20-vuotiasta luomublondia kismittääkin yli kaiken se, että hän joutuu sensuuriin hampaisiin vain siksi, että sattuu olemaan keskimääräistä rintavampi nainen.

– Tiedän kyllä, että minulla on melko suuret rinnat. Mutta miksi Instagram rankaisee niistä? Miun mielestä se on täysin epäreilua, hän jyrisee.

Lue lisää Pashasta torstaina ilmestyvästä Seiskasta!

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Kristina Suzi & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!