Katso kuvat!
Pasha Podzniakova on povipommi.

Ovatko nämä jo epäreilun uhkeat luomumuodot? Nuoren savolaisnaisen Instagram-tili on suljettu jo viidesti – ”Johtuu varmaankin näistä isoista rinnoistani”

20.11.2019 21:31

Savonlinnalaisella Pasha Pozdniakovalla on yksi suosituimmista Instagram-tileistä, kun mittariksi otetaan Suomessa asuvat henkilöt. Venäläissyntyistä mutta jo vuosia Savossa asunutta Pashaa seuraa Instassa jo reippaasti yli 600 000 silmäparia.

Lue myös: Savon parhaat luomutissit? 20-vuotias savonlinnalainen Instagram-sensaatio jättää kotimaiset julkkiskaunottaret täysin varjoonsa!

Seuraajamäärä on suorastaan mielipuolisen kova. Mutta mielettömyyttä on kuulemma sekin, että edellä mainitut 600 000 seuraajaa ovat jo viidesti joutuneet toteamaan, ettei Pashan Insta-tiliä enää löydy mistään. Se on vain ykskaks kadonnut.

– Lokakuussa oli jo viides kerta, kun Instani suljettiin. Enkä mie tiedä syytä siihen! tilanteeseen turhautunut Pasha puuskahtaa Seiskalle.

Lue myös: "Tiedän kyllä, että minulla on melko suuret rinnat" - Savonlinnalainen luomublondi nousi megauhkeilla kuvillaan Instagram-sensaatioksi: Savon kuumin povipommi!

"Miun mielestä epäreilua"

Jonkinlainen aavistus nuorella kaunottarella bänneihinsä toki on:

– Nämä väliaikaiset bännit johtuvat varmaankin taas isoista rinnoistani. Se on todella ärsyttävää, koska mie en mielestäni edes ota mitenkään erityisen eroottisia kuvia.

– Juu, miulla on siellä alusvaate- ja bikinikuvia, mutta monella muulla – vaikkapa Hollywood-tähdillä – on paljon rohkeampaa kuvamateriaalia, eikä heidän tilejään ole suljettu. Nännini eivät näy yhdessäkään kuvassa, enkä ole Instassa ikinä alasti.

Lue myös: Video: Savonlinnalainen Pasha, 20, nousee vedestä valtavat luomurinnat hölskyen - Savon kuumin povipommi suuttui silikoniväitteistä: ”Todellakin aidot!”

20-vuotiasta luomublondia kismittääkin yli kaiken se, että hän joutuu sensuuriin hampaisiin vain siksi, että sattuu olemaan keskimääräistä rintavampi nainen.

– Tiedän kyllä, että minulla on melko suuret rinnat. Mutta miksi Instagram rankaisee niistä? Miun mielestä se on täysin epäreilua, hän jyrisee.

Lue lisää Pashasta torstaina ilmestyvästä Seiskasta!

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Kristina Suzi & Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!