fbq
Hotnow
02.05.2020 20:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pashan kotialbumi
Pasha Podzniakova on povipommi.
Morjens, mitkä vappumunkit! Parikymppinen savolaisnainen sulloi valtavat luomurintansa urheilutoppiin – koko Savonlinna mykistyi: ”Kaikki tuijottivat niitä”
Hotnow
02.05.2020 20:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pashan kotialbumi

Savonlinnalaisen Pasha Podzniakovan, 21, Instagram-tili lukeutuu Suomen suosituimpien joukkoon. Venäjällä syntynyttä mutta valtaosan elämästään Savonlinnassa asunutta vaaleaverikköä voisi jopa luonnehtia sosiaalisen median sensaatioksi.

Vasta viime syksynä Pasha puhkaisi Instagramissa 600 000 seuraajan rajapyykin. Sen jälkeen savolaisblondi on lyönyt kaasun pohjaan, sillä muutama viikko sitten rikkoutui miljoonan Insta-seuraajan rajapyykki. Eli siis alle kuudessa kuukaudessa yli 400 tuhatta uutta seuraajaa!

Lue myös: Nyt jysähti: maailmankuulu jenkkiräppäri vokottelee savonlinnalaista povipommia! Pasha, 20, sai puhelimeensa shokeeraavan viestin – ”En voinut uskoa todeksi!”

– Kai se kertoo siitä, että olen mielenkiintoinen tyyppi, kun ihmiset tykkäävät seurata. Olen myös aloittanut TikTokin, ja sielläkin on kertynyt jo muutamassa kuukaudessa yli 250 tuhatta seuraajaa, Pasha pohtii viitaten suosittuun kiinalaiseen videosovellukseen.

Instagram teki temput

Seiska vieraili viime syksynä Saimaan rannalla ja kertoi Pashan tarinan. Venäläisvanhempien tytär on opiskellut matkailualaa ja työskennellyt vanhempiensa majoitusliikkeessä Savonlinnan kuvankauniissa maisemissa.

Tällä hetkellä Pasha satsaa kuitenkin täysillä sosiaaliseen mediaan. Siksi onkin suuri sääli, ettei hänen Instagram-kuviaan pääse ihmettelemään. Supersuosittu kuvanjakopalvelu nimittäin hyllytti hiljattain Pashan käyttäjätilin syystä, jota hän ei itsekään tiedä.

– Mie voin vaikka vannoa, etten ole rikkonut Instagramin sääntöjä. Sen jälkeen, kun tilini suljettiin, mie sain heiltä hyvin ympäripyöreän viestin, jossa ei edes eritelty tarkempia syitä. Mutta mie olen varma, että se johtuu näistä isoista tisseistäni, Pasha parahti Seiskalle.

Lue myös: Miljoonan seuraajan raja rikki! Nuori savolaisnainen ylsi huikeaan saavutukseen – mutta sitten Instagram teki tylyn tempun: "Johtuu varmasti näistä isoista tisseistäni"

Pasha on venäläissyntyinen mutta nyttemmin täysin savolaistunut nuori nainen. Suomen kieli sujuu mainiosti - savolaismurteella, kuinkas muuten.
Hillittömistä luomukurveistaan tunnettu Pasha on venäläissyntyinen mutta nyttemmin täysin savolaistunut nuori nainen.

Liivit maksavat maltaita

Vaikka käsittämättömät luomumuodot loksauttavat leukoja, niillä on myös varjopuolensa. Pasha on harmitellut Seiskalle, miten suuret luomurinnat rasittavat hänen selkäänsä.

– Mie en pysty lainkaan lenkkeilemään enkä hyppimään. On myös vaikeaa löytää hyviä rintaliivejä, ja ne maksavat hirveästi.

Lue myös: Lue myös: Savon parhaat luomurinnat? Tämä kuva saattoi olla liikaa Instagramille – nuori savonlinnalaisblondi harmittelee Seiskalle: ”Sen jälkeen Insta-tilini suljettiin”

Suuret luomurinnat venyttävät bikinit äärimmilleen. - Miun on mahdotonta löytää rintaliivejä mistään muualta kuin erikoisliikkeistä, Pasha harmittelee.
Suuret luomurinnat venyttävät bikinit äärimmilleen. - Miun on mahdotonta löytää rintaliivejäkään mistään muualta kuin erikoisliikkeistä, Pasha harmittelee.

Sulloi sulonsa toppiin

Hiljattain hän kuitenkin uskaltautui ulos nauttimaan aurinkoisesta lenkkisäästä. Nuori neiti Podzniakova naurahtaa sulloneensa avunsa urheilutoppiin ja lähteneensä sitten käppäilemään ympäri Saimaan rantoja.

– En mie yleensä voi laittaa tällaisia toppeja, koska… Noh, kaikki vain tuijottavat niitä, Pasha nauraa.

Lue myös: Venäjän parhaat luomurinnat? Logistiikka-alalla työskennellyt siperialaisnainen innostui Instagramista: nyt uskomattoman uhkea Anastasia, 30, nauttii valtavasta somesuosiosta - eikä mikään ihme!

– Yleensä pistän urheilutopin vain, kun otan kuvia someen. Sitä paitsi eiväthän sellaiset topit edes tue tarpeeksi! Siksi kävelen yleensä ihan vain tavallisissa vaatteissa. Niin on varmasti helpompaa meille kaikille.

Tältä se sitten näyttää, kun Pasha lähtee urheilutopissa lenkille:

Jostain kumman syystä Pasha kerää katseita lenkkeillessään Savonlinnassa.
Jostain kumman syystä Pasha kerää runsaasti katseita lenkkeillessään Savonlinnassa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »