Hyppää pääsisältöön
Vain Seiskassa!
Wallu Valpion Turkin-asunto

Wallu Valpio hankki Turkista huikean asunnon 34 000 eurolla: ”Kaikki perustuu itsesuojeluvaistoon” - häkellyttävät kuvat Seiskassa!

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa vahvasti menestynyt kulttuuripersoona Wallu Valpio asuu Helsingin Töölössä, mutta virallisen kotinsa rinnalla hänellä on olemassa kaksi pakopaikkaa, jonne hän voi mennä rentoutumaan ja lomailemaan.

Toinen loma-asunto sijaitsee pienessä Anskun kylässä, noin 100 kilometrin päässä Helsingistä, mistä Wallu on vuokrannut itselleen noin 20-neliöisen kämpän. Wallu esitteli piilopirttinsä Seiskalle tammikuussa.

Lue lisää: Tällainen on Wallu Valpion askeettinen piilopirtti: Seurana kylmä valkoviini ja naispuolinen ystävä – kuvat ja video!

Wallun toinen loma-asunto sijaitsee puolestaan Turkissa. Avsallarissa, Alanyan vieressä sijaitseva yksiö on asuinpinta-alaltaan noin 30 neliön suuruinen ja se sijaitsee idyllisessä 240 asunnon lomakompleksissa Emerald Parkissa.

Wallu osti asunnon viisi vuotta sitten, kun lomakompleksi oli vasta rakentumassa. Hän maksoi asunnosta vaivaiset 34 000 euroa, ja sen jälkeen hän on käynyt säännöllisesti Avsallarissa nautiskelemassa sekä auringosta että kaipaamastaan rauhasta.

Lue lisää: Tätä et tiennyt! Wallu Valpion alkuperäinen nimi oli Jani Pispa – avautuu vaikeasta suhteesta biologiseen isäänsä!

Wallu kertoo, että Turkin-asunto on osa hänen elämänfilosofiaansa, jonka johtava ajatus on turvata selusta, vaikka kaikki lähtisi alta.

- Kaikki perustuu itsesuojeluvaistoon. Mulla on ollut aina tarve järjestää asioita sen varalta, jos jotain katastrofaalista tapahtuisi.

- Jos mulla ei esimerkiksi joskus ole varaa maksaa 1 200 euroa Töölön-asunnostani, voin mennä joko Anskuun tai Turkkiin, joissa molemmissa asumiskustannukset ovat pieniä. Näin varmistan, että mulle ei tule perusasioiden suhteen suuria vastoinkäymisiä, Wallu sanoo.

Leffateatteri, kuntosali, pelihuone...

Asumispuitteet Emerald Parkissa ovat hulppeat. 

Asukkaiden vapaassa käytössä ovat muun muassa hulppea ulkouima-allas vesiliukumäkineen, sisäuima-allas, kuntosali, hamam-kylpylä, kolme erilaista saunaa, elokuvateatteri, pelihuone, jossa on mahdollisuus pelata biljardia ja pöytätennistä sekä hierontahuone.

- Aika ei täällä käy pitkäksi edes lapsella, koska tekemistä riittää vaikka kuinka paljon, Wallu sanoo.

Katso laaja kuvagalleria Wallun hulppeista Turkin-kodin puitteista Seiska Klubista tästä linkistä!

Lue keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta laaja Wallun Valpion haastattelu, jossa hän esittelee Turkin-kotinsa sekä kertoo avoimesti muun muassa vaikeasta isäsuhteestaan, vilkkaasta rakkauselämästään sekä elintavoistaan.

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Mika Seppänen & Mustafa Alkac

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!