Tätä et tiennyt! Wallu Valpion alkuperäinen nimi oli Jani Pispa – avautuu vaikeasta suhteesta biologiseen isäänsä!

Uutiset | 17.04.2019 12:03

Harvojen tietämä fakta mediapersoona Wallu Valpiosta on, että hänen alkuperäinen sukunimensä ei olekaan Valpio.

Keskiviikkona ilmestyneessä Seiskan pääsiäisnumerossa Selviytyjät Suomi -sarjan tähti kertoo, että hänet ristittiin lapsena Jani Pispaksi

Lue myös: Selviytyjät-tähti Wallu Valpio nauttii naisten suosiosta: ”Julkisella naamalla on helpompi saada!”

Sukunimi tulee hänen biologiselta Olli-isältään, joka tosin katosi Wallun elämästä, kun tämä oli vasta sylivauvan iässä.

- Äitini antoi isälle monoa, kun olin yksivuotias. Eron jälkeen en kuullut hänestä kymmeniin vuosiin mitään, Wallu paljastaa.

Lapsuutensa Jyväskylässä viettänyt Wallu kertoo, että nykyään koko kansan tunteman lempinimen sijaan hänellä oli aivan toisenlainen lempinimi.

- Minua kutsuttiin lapsena Jyväskylässä kavereiden kesken Piispaksi. Silloin miltei kaikki käyttivät sitä nimeä, Wallu naurahtaa.

Lue lisää: Selviytyjät-tähti Wallu Valpio suojelee 15-vuotiasta Peppi-tytärtään julkisuudelta – ”Antaa hänen kasvaa rauhassa aikuiseksi!”

Iso ego toi W:n

Isäpuoli Ossi tuli Wallun elämään ala-asteen alussa, ja 11-vuotiaana perhe muutti Ossin perässä Vantaalle. Hieman myöhemmin Leena-äiti ja Ossi avioituivat, minkä seurauksena Wallunkin nimi muuttui.

Jani Petteri Pispasta tuli 12-vuotiaana Valpio isäpuolensa mukaan.

- Kun äitini meni naimisiin Ossin kanssa, todettiin, että on helpompaa, jos kaikki ottaisivat saman sukunimen, sillä äidilläkin oli oma sukunimensä Virtakainen.

Lue lisää: Ultraseksuaalinen Wallu Valpio kadotti seksihalunsa viidakossa: ”Nakuilin Selviytyjien kuvauksissa!”

Vantaalla uudet ystävät antoivatkin nopeasti uuden lempinimen, Vallu.

- Se oli helppo johtaa uudesta sukunimestäni. Ja kun teini-iässä egoni alkoi kasvaa, päätin, että lempinimi näyttää paremmalta W:llä, ja siitä edespäin hiljalleen omaksuin sen kutsumanimekseni, Wallu sanoo.

- Nykyisin laitan kaikkiin papereihin, että Wallu Valpio, vaikka passissa lukeekin yhä Jani Petteri. Pitkäaikaiset Jyväskylän-ystäväni toki kutsuvat minua Janiksi eikä Walluksi.

"Ossi on minulle oikea isä"

Keskiviikkona ilmestyneessä Seiskassa Wallu kertoo laajemmin nykyisistä väleistä biologiseen isäänsä Olliin. Katkeruutta Wallu ei kuitenkaan koe, sillä hän kokee, että hänellä on siitä huolimatta ollut elämässään oikea isä.

- Ossi on ollut minulle oikea isä siitä lähtien, kun muutimme Vantaalle. En koe olevani velvollinen olemaan yhteydessä biologiseen isääni, koska tunnesiteet häntä kohtaan ovat varsin olemattomat. En ymmärrä, miksi hän ei ollut yhteydessä silloin, kun olin nuori. Ossi on hoitanut isän velvollisuuksia minun suhteen, joten ei tässä mitään dramatiikkaa sikäli ole.

Lue keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta laaja Wallun Valpion haastattelu, jossa hän esittelee Turkin-kotinsa sekä kertoo avoimesti muun muassa vaikeasta isäsuhteestaan, vilkkaasta rakkauselämästään sekä elintavoistaan.

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Mustafa Alkac
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!