Uutiset
Katso kuva!

Viikon Kääk!-juorut: Ohjaaja Timo Koivusalon näyttävä pukeutuminen käänsi katseita Porin torilla – kuva!

26.07.2020 13:14

Ohjaaja Timo Koivusalo nähtiin Porin torilla jonottamassa kalakojulle helteisenä heinäkuun päivänä. Hän oli pukeutunut torikaupoille erittäin näyttävällä tavalla.

– Timolla oli hyvin leikattu puku yllään, ja hän näytti oikein komealta ja skarpilta, kalalaatikoiden keskeltä kehutaan.

Timo Koivusalo

Lapset mukana kuvauksissa!

Jaajo Linnonmaa

Luokkakokous 3 -elokuvaa parhaillaan kuvaava mediapersoona Jaajo Linnonmaa nähtiin hellittelemässä hiljattain syntynyttä poikavauvaansa elokuvan kuvaustauolla Helsingissä ravintola Kaivohuoneella viime viikon maanantaina.

– Paikalla oli myös Jaajon kolme tytärtä ja puoliso. Nähdäänköhän heidät valkokankaallakin aikanaan, Kaivarissa pohditaan.

Koulutti koiria!

Jukka Hilden

Duudsoneista tuttu isukki Jukka Hildén ulkoilutti koiriaan pirteän oloisena Helsingin Stockmannin edessä.

– Jukalla ei ollut kiire mihinkään. Hän odotti kiltisti valojen vaihtumista, ja samalla koiratkin oppivat liikennekulttuuria, Stockalta supistaan.

Synkisteli terassilla!

Tuure boelius

Laulaja Tuure Boelius vietti iltaa Wallis-baarissa Helsingin Katajanokalla pari viikkoa sitten.

– Tuure näytti hieman huonotuuliselta. Hän vaikutti keskustelevan tärkeistä ja vakavista asioista seurassaan olevan nuoren naisen kanssa, Katajanokalta kerrotaan.

Tuure Boelius

Huikopalaa!

Alma

Kansainvälinen popparimme Alma piipahti Helsingin Kalasataman Lidlissä viime viikon tiistaina.

– Alma oli kaupassa keski-ikäisen miehen kanssa. Mukaan tarttui välipalatarvikkeita. Laulaja tuntui olevan lomatunnelmissa ja hyvällä tuulella, Redistä rallatellaan.

Alma

Vauhti viehättää yhä!

Markku Alen

Rallikuski Markku Alén viihtyi motocrossin SM-kisoissa viime viikonloppuna.

– Mestarikuski vaikutti olevan hyvällä tuulella ja jaksoi jutella tuntemattomienkin ihmisten kanssa. Hän seurasi kisoja katsomosta ilman mitään vip-tohinoita, rallikansa raportoi.

MArkku Alen

Hiekkalaatikolle!

Minka Kuustonen

Näyttelijä Minka Kuustonen puuhaili perheensä kanssa Helsingin Hakaniemen leikkipuistossa viime viikonloppuna.

– Hyväntuulinen Minka oli pukeutunut kauniiseen kesämekkoon. Lasten perässä juokseminen on kovaa hommaa, joten pisteet näyttelijälle, että paneutuu antaumuksella äitiyteenkin, puistosta pakistaan.

Minka Kuustonen

Ulkoilutti hauvaa!

 

 

Iida Ketola

Kampaaja-juontaja Iida Ketola aiheutti närkästystä ulkoiluttamalla koiraansa ilman hihnaa Kurjenrahkan kansallispuistossa Aurassa viime torstaina. Iida itse oli tosin hyväntuulinen, muut puiston käyttäjät eivät niinkään.

– Iidaa eivät kiellot ilmeisesti koske. Siellä ei koskaan saa pitää koiria vapaana, ei missään muuallakaan elokuun 19. päivään saakka, puistosta pamautetaan.

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!