Tuttu juttu -juontaja Timo Koivusalo pulassa: 600 000 euron jättitappio!

Uutiset | 27.12.2019 07:36

Timo Koivusalon, 56, juontama Tuttu juttu show palasi eetteriin 17 vuoden jälkeen. Timon Artista Filmi Oy, joka on tuottanut tähän saakka lähinnä pitkiä elokuvia, teki lähes 600 000 euron tappion viimeisimmällä tilikaudella. Luku on mykistävä, sillä firman liikevaihto oli vain 629 000 euroa.

Ainoa pelastus vielä suuremmilta tappioilta olivat liiketoiminnan muut tuotot, jotka tarkoittavat yleensä esimerkiksi vuokratuottoja tai saatuja tukia.

Lue myös: Kolmekymppinen Timo Koivusalo ajeli Helsingistä Turkuun, kun hänen päässään välähti - näin syntyi Tuttu Juttu Show!

Vielä vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli peräti 2,7 miljoonaa euroa ja voitto muhkeasti yli miljoona euroa. Tuolloin Artista Filmi teki supersuosittuja Risto Räppääjä -elokuvia, joista ensimmäinen, Risto Räppääjä ja liukas Lennart keräsi 265 000 katsojaa vuonna 2014.

Lue myös: Susanna Laineen leuka loksahti, kun Timo Koivusalo pääsi vauhtiin - ylistää rakastetun juontajakollegan rautaista ammattitaitoa: "Hän on ilmiömäinen"

Jättitappiosta huolimatta firma on edelleen vakavarainen.

Artista Filmillä on voitonjakokelpoisia varoja reilut 670 000 euroa, joista puoli miljoonaa euroa kasvaa korkoa sijoituksina. Jos sen kuluva tilikausi on kuitenkin yhtä surkea, sen säästöpossu alkaa olla syöty.

Lue lisää Timon firman tilanteesta perjantaina ilmestyneestä Seiskan Extra-lehdestä!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!