Katso kuva!

Jaajo Linnonmaa julkaisi huikean lapsuuskuvan Helsinki Cupin kunniaksi: tältä futaava Jaajo näytti 1988 - katso! "Heittoletti, kuka muistaa?"

Uutiset | 08.07.2020 13:12

Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontaja ja mediapersoona Jaajo Linnonmaa, 42, julkaisi tiistaina Instagram-tilillään nostalgisen kuvan käynnissä olevan jalkapallon Helsinki Cup -nuorisoturnauksen kunniaksi.

Tuoreessa kuvassa pikku-Jaajo poseeraa jalkapallon kanssa vuonna 1988 järjestetyn Helsinki Cupin yhteydessä.

Lue myös: Suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa paljasti Suomipopilla tulleensa taas isäksi - jo neljäs lapsi!

Huima somesuosio

Markkinointityön osaava Jaajo päätyi julkaisemaan mahtavan otoksen pienen sometyön seurauksena.

Jaajo antoi nostalgisesta kuvasta jo aiemmin tiistaina pienen maistiaisen, joka kiinnitti seuraajien huomion valtavalla tykkäysmäärällä. Kuvassa näkyi pikkumiehestä vain pallo, sortsit ja hieman säärtä.

- Paljastan loppuosan kuvasta, jos saan 10 000 tykkäystä tälle kuvalle. Nim: -88 HesaCup, Jaajo hihkui tiistaina iltapäivällä.

Lue myös: Rättiväsyneenä posket lommolla! Radiotähti Jaajo Linnonmaa veti tupakkaa työpaikkansa edustalla – kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paljastan loppuosan kuvasta, jos saan 10000 tykkäystä tälle kuvalle. Nim: -88 HesaCup ⚽️

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) on

Teaser-henkinen Instagram-kuva kannatti, sillä se keräsi nopeasti hurjan määrän tykkäyksiä ja sen seurauksena Jaajo julkaisi vanhan kuvan koko komeudessaan.

Melkein 13.000 tykkääjää tunnissa! WAU! Ja iso kiitos (sydän) Editoin teille todellisen herkkupalan 1988 HesaCupin aikaan otetusta mallikuvasta. Mainostin tuossa Apollon liian lyhyitä shortseja ja kuva päätyi muistaakseni Futari -lehteen. HUOMIOTAVAA: Heittoletti -  Kuka muistaa? Jaajo kirjoitti tiistai-iltana julkaisemassaan kuvassa.

Viinibaarin omistaja

Neljän lapsen isä on myös kunnostautunut ravintolabisneksissä, sillä hän on osaomistaja uudessa helsinkiläisessä Bricco-viinibaarissa. Jaajo viihtyy ravintolassa itsekin asiakkaana.

- Siirsin työpalaverinikin tänne. Kun Italiaan ei pääse, tämä parantaa matkakuumetta. Ja pitäähän minun naamani näkyä täällä baarissakin, jos olen julkisesti ravintolan kasvot.

Lue myös: Luvat kuntoon! Ravintolabisnekseen heittäytynyt Jaajo Linnonmaa himoitsee tiskin taakse – nyt suosikkijuontaja kelpaa vain keräämään astioita!

Jaajo Linnonmaa

Jaajo nähdään myös tulevassa Luokkakokous 3 -elokuvassa, jonka kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!