fbq
Uutiset
26.05.2018 07:30
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Matti Matikainen
Kerstin Camboy kertoo alkoholiongelmastaan.
Vankilasta vapautunut ex-kohuäiti Kerstin Campoy avoimena alkoholiongelmastaan – ryyppyputket jopa 3 kuukauden mittaisia: ”Lipsahdan liian helposti!”
Uutiset
26.05.2018 07:30
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Matti Matikainen

Entinen kohuäiti Kerstin Lindeman-Peltonen (o.s. Campoy) asteli vankilaan 23. huhtikuuta, kun hänet tuomittiin alkuvuodesta 65 päiväksi ehdottomaan vankeuteen, koska hän jätti törkeästä rattijuopumuksesta saamansa yhdyskuntapalvelun suorittamatta loppuun.

Lue myös: Tästä vankilaan tuomittu Kerstin Campoy muistetaan - taisteli pojistaan USA:ssa ja Suomessa!

Kerstin kuitenkin vapautui Laukaan avovankilasta torstaina (23.5.), koska hänen tuomionsa puolittui hyvän käytöksen ja ensikertalaisuuden ansiosta.

Lue lisää: Oho, ex-kohuäiti Kerstin Campoy vapautui vankilasta etuajassa: ”Tuomioni puolittui!”

Putkien päässä häpeä

Kerstin ei ole koskaan aiemmin ollut linnassa.

– En pelkää. Uskon, että vankilatuomio ja pakkoraittius tekevät minulle hyvää, Kerstin aprikoi ennen vankilaan joutumistaan Seiskan haastattelussa.

– Vaikka olenkin selvinnyt vankilassa hyvin, niin en voi suositella tätä kenellekään. Ei tänne kannata päätyä! Elämäni Jämsässä on ollut viime vuosina kerrassaan kurjaa, ja siksi olen viihtynyt vankilaoloissa selvin päin ja kirkkain mielin.

Lue myös: Ex-kohuäiti Kerstin Campoy kommentoi vankilatuomiotaan: Pakkoraittius tekee minulle hyvää!

Kerstin on pitkään kärsinyt alkoholiongelmasta.

– Viime vuodet ovat olleet yhtä sekamelskaa, viinaa ja viinaa. Kun ukon kanssa tulee riitaa, minulla menee hermot ja tartun pulloon. Eivätkä ne juopottelut ole parin päivän pituisia, vaan ryyppyputket kestävät kuukauden, kaksi, jopa kolmekin, Kerstin myöntää rehellisesti.

Lue myös: Vankilaan tuomitun Kerstin Campoyn elämään toinenkin takaisku: Aviomies liukastui ja joutui sairaalaan!

– Niiden jälkeen olen aivan rikki, kunto pohjalla. Oksetuttaa, tutisuttaa, silmät turpoavat, ulos ei kehtaa mennä. Lipsahdan liian helposti väärään seuraan. Pysyn kuosissa, kun ympärillä on raitishenkistä porukkaa. Siksi olen yrittänyt käydä hengellisissä tilaisuuksissa Jämsässä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »