fbq
Uutiset
13.11.2019 17:32
Teksti: Pauli Poutanen, Mariama Bah|Kuvat: all over press
Titts
Vankilaan! Hyväuskoisilta miehiltä rahaa huijannut suomalainen povipommi tunnusti rikoksensa oikeudessa - näin hän kommentoi tilannetta Seiskalle!
Uutiset
13.11.2019 17:32
Teksti: Pauli Poutanen, Mariama Bah|Kuvat: all over press

Valtavista silikonirinnoistaan 2000-luvulla tunnetuksi tullut suomalaisnainen joutuu vankilaan petoksista.

Suomalainen povipommi vankilaan! Vedätti seitsemää miestä lainaamaan rahaa ilman aikomusta maksaa takaisin - naisen kontolla aiempia tuomioita vastaavista rikoksista

Oikeuden mukaan nainen huijasi vuosina 2016-2017 seitsemää miestä lainaamaan rahaa eri verukkeilla. Lainat hän kuitenkin jätti tarkoituksella pystyyn, ja näin ollen aiheutti uhreilleen tuntuvia taloudellisia menetyksiä. Nainen ei kiistanyt tekoja oikeudelle. 

Kyseessä ei ollut ensi kerta, kun povipommi vedätti rahaa hyväuskoisilta miehiltä. Syyksiluettujen rikosten tekoaikaan hän oli ehdonalaisen koeajalla, sillä hänet oli tuomittu ehdonalaiseen vankeuteen vastaavasta petosrikoksesta vuonna 2016. Tästä syystä tuomio tuli ehdottomana: vankilaan neljäksi kuukaudeksi. 

Seiska tavoitti tuomitun keskiviikkona 13.11. Hän tiivisti sanomansa yhteen lauseeseen.

- Odottelen tulevaa, katsotaan sitten lisää.

Seiska ei julkaise tuomitun nimeä, sillä vankeusrangaistus on mitaltaan alle kaksi vuotta. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »