Uutiset

Suomalainen povipommi vankilaan! Vedätti seitsemää miestä lainaamaan rahaa ilman aikomusta maksaa takaisin - naisen kontolla aiempia tuomioita vastaavista rikoksista

13.11.2019 15:49

Suomalainen keski-ikäinen nainen, joka tuli aikanaan tunnetuksi valtavista silikonirinnoistaan, on jälleen saanut rikostuomion. Tällä kertaa oikeus katsoi naisen syyllistyneen yhteensä kahdeksaan petosrikokseen. Asianomistajia jutussa oli seitsemän.

Nainen oli vuosina 2016-2017 pyytänyt uhreiltaan rahaa lainaksi eri verukkeilla, ilman aikomustakaan maksaa takaisin. Tyypillisesti rahapyynnöt esitettiin sosiaalisen median välityksellä. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi naisen neljän kuukauden ehdottomaan vankeusrangaisukseen, sillä nainen oli syyllistynyt aiemmin vastaaviin rikoksiin ja oli syyksiluettujen rikosten tekoaikana ehdonalaisen koeajalla.

Vankeustuomion lisäksi nainen määrättiin maksamaan uhreilleen yhteensä noin 11 000 euroa korkoineen. Summa sisältää myös oikeudenkäyntikuluja.

Vastaaja oli anonut, että voi suorittaa tuomionsa vankilan sijaan yhdyskuntapalveluna, mutta oikeuden mukaan tälle ei ollut edellytyksiä.

Tuomittu voi valittaa päätöksestä hovioikeuteen, mutta se lienee epätodennäköistä, koska hän pääosin tunnusti menetelleensä syytteessä kuvaillulla tavalla. Ei ole tiedossa, aikooko joku naisen uhreista valittaa tuomiosta. 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!