fbq
Uutiset
25.08.2020 07:08
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Dannyn kotialbumi
Helmi Loukasmäki.
Vanha ystävä lähestyi Dannya, 77, yllättävällä toiveella – avustajakaunotar Helmi Loukasmäki, 19, suostui poseeraamaan mallikuvissa: ”Lopputulos oli upea” – katso!
Uutiset
25.08.2020 07:08
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Dannyn kotialbumi

Kuten Seiskan lukijat tietävät, Ilkka "Danny" Lipsasen, 77, ja Helmi Loukasmäen, 19, ainutlaatuinen avustajasuhde on ollut kuin tähtiin kirjoitettu. Niin monta palasta on loksahdellut sopivasti kohdalleen mahdollistaen kaksikon koko kesän kestäneen yhteistyön.

Lue myös: Ensimmäinen yhteiskuva ja yhteisiä veneretkiä! Kuvankaunis Helmi Loukasmäki, 19, avautuu unelmien kesästään Dannyn, 77, kanssa: ”Olemme tulleet tosi hyvin juttuun!”

– Tapasimme toisemme ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten Seinäjoella. Dannylla oli siellä konsertti ja pääsimme sen jälkeen juttusille. Ja kun en nyt ylioppilaskeväänä tiennyt, mitä lähtisin opiskelemaan, päätin ottaa Dannyyn yhteyttä, Helmi valottaa.

– Helmi soitti ja tarjosi palveluksiaan hyvään aikaan. Täällä Raumalla oli nimittäin ollut myrsky, joka riepotteli kesäpaikkani laituria sekä huvilani ja venevajani kattoja. Kutsuin huoltohommiin viisi miestä, jotka tarvitsivat huolenpitoa, Danny puolestaan avaa.

Lue myös: Danny, 77, ja nuori avustajakaunotar paljastavat: Näin Helmi, 19, päätyi kesäksi laulajalegendan mökille – ”Viisi miestä tarvitsi huolenpitoa!”

19-vuotias Helmi Loukasmäki tuli hätiin, kun Dannyn, 77, merenrantahuvilalleen palkkaamat rakennusmiehet tarvitsivat huolenpitoa.
19-vuotias Helmi Loukasmäki riensi hätiin, kun Dannyn, 77, merenrantahuvilalleen palkkaamat raavaat rakennusmiehet tarvitsivat huolenpitoa.

Ruokki raavaita ukkoja

Niinpä Helmi hyvästeli kotipaikkakuntansa ja paineli Pohjanmaalta Satakuntaan. Raavaiden rakennusmiesten ruokkimisessa riitti nuorelle naiselle työnsarkaa.

– Mikään ei ollut hienompaa kuin saada tänne tuollainen ihana mimmi, joka osasi asiansa ja piti ukkolaumasta huolta. Helmi ravitsi meitä hienosti! Välillä hänen piti lähteä käymään kotona, mutta se osoittautui sikäli hankalaksi, että sillä välin ukkolauma oli ilman ruokaa.

Lue myös: Dannyn, 77, avustaja Helmi, 19, poseeraa pakarat kohti kameraa erittäin kireissä minishortseissa – ”Noh, tykkään näyttää hyvältä ja sopivan seksikkäältä”

Katso video Helmistä ja Dannysta!


Hiljalleen Helmistä kuoriutui Dannylle kokopäiväinen avustaja. Kaikenlaista tekemistä alkoi nimittäin ilmaantua senkin jälkeen, kun rakennusmiehet saivat urakkansa valmiiksi. Hänen on pitänyt muun muassa opetella ajamaan jokaisella Dannyn kesämenopelillä.

Lue myös: Danny, 77, asetti Helmi Loukasmäelle, 19, yhden tiukan vaatimuksen avustajasuhteen aluksi – Helmi: ”Olen tehnyt vähän kaikenlaista!”

Helmi on poseerannut Iso D:n tiluksilla myös valokuvamallina, kun Dannyn ystävä niin toivoi. – Hän otti minusta kuvia kesän mittaan, muttei mitään sen virallisempaa!
Kuvankaunis Helmi on poseerannut Iso D:n tiluksilla myös valokuvamallina, kun Dannyn vanha ystävä niin toivoi. – Hän otti minusta kuvia kesän mittaan, muttei mitään sen virallisempaa!

Suostui valokuvamalliksi

Pelkkä työleiri kesä ei sentään ole ollut. Nuorelle kaunottarelle on siunaantunut Dannyn hulppeilla tiluksilla myös runsaasti omaa laatuaikaa.

– On ollut tosi hyvin vapaa-aikaa. Olen pelannut tennistä, käynyt uimassa ja Dannyn kanssa yhdessä veneilemässä. Kaikkea sellaista, Helmi kertoo ja paljastaa myös poseeranneensa pyynnöstä valokuvamallina Iso D:n kesäparatiisissa.

Lue myös: Iso D:n 19-vuotiaalla avustajalla on voimistelu- ja yleisurheilutausta – ja sen kyllä huomaa! ”Dannyn luona olen pumpannut salilla, sillä haluan näyttää hyvältä”

– Pitkäaikainen yhteistyökumppanini Matti Järveläinen toivoi yhtenä päivänä kuvaussessioita Helmin kanssa. Hän ei ollut tottunut olemaan mallina, mutta suostui silti. Ja lopputulos oli upea, joten kaikki olivat tyytyväisiä, Danny myhäilee.

Miltä kesä on kaikkinensa Helmistä tuntunut?

– On ollut kyllä tosi kivaa. Olen oppinut ja nähnyt paljon kaikenlaista. Ja onhan sitä myös tavallaan yllättynyt, kun on pikkutytöstä asti kuunnellut Dannyn musiikkia ja nyt sitten olenkin yhtäkkiä täällä… Onhan se outoa, mutta myös tosi ihanaa.

Kiltti Helmi suostui poseeraamaan Dannyn vanhalle ystävälle myös tennisvermeissä.
Kiltti Helmi, 19, suostui poseeraamaan Dannyn, 77, vanhalle ystävälle myös tennisvermeissä.
Nuori pohjanmaalaisblondi on viihtynyt mainiosti Dannyn kesähuvilalla. Tässä hän poseeraa tiikeritaulun edessä Iso D:n huppariin kietoutuneena.
Nuori pohjanmaalaisblondi on viihtynyt mainiosti Dannyn kesähuvilalla. Tässä hän poseeraa tiikeritaulun edessä Iso D:n huppariin kietoutuneena.

Lue Dannyn ja Helmin ensimmäinen yhteishaastattelu ja katso kaikki kuvat torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »