fbq
Uutiset
22.08.2020 08:09
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Dannyn kotialbumi
Helmi Loukasmäki & Danny.
Ensimmäinen yhteiskuva ja yhteisiä veneretkiä! Kuvankaunis Helmi Loukasmäki, 19, avautuu unelmien kesästään Dannyn, 77, kanssa: ”Olemme tulleet tosi hyvin juttuun!”
Uutiset
22.08.2020 08:09
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Dannyn kotialbumi

Torstaina ilmestynyt Seiska sisältää Suomen kuuluisimman mysteeriblondin haastattelun. Kyseinen kaunotar on 19-vuotias Helmi Loukasmäki, joka on ollut koko kesän ainutlaatuisessa avustajasuhteessa 77-vuotiaaseen musiikkineuvos Ilkka "Danny" Lipsaseen.

Lue myös: Danny, 77, ja Helmi, 19, ensimmäisessä yhteishaastattelussa – nuorella kaunottarella takana unelmien kesä Raumalla: ”Outoa, mutta ihanaa!”

Useita viikkoja Dannyn Rauman-merenrantahuvilalla viettänyt Helmi on ehtinyt paljon muutakin kuin vain avustaa Dannya terve puna poskilla. Nuorelle kaunottarelle on siunaantunut myös runsaasti omaa laatuaikaa Iso D:n hulppeilla tiluksilla.

– On ollut tosi hyvin vapaa-aikaa. Olen pelannut tennistä, käynyt uimassa ja Dannyn kanssa yhdessä veneilemässä. Kaikkea sellaista, hyväntuulinen Helmi luettelee.

Katso videolta kuvia Helmistä ja Dannysta!

Lue myös: Kun avustajasuhde Dannyyn, 77, paljastui, ystävät käänsivät selkänsä 19-vuotiaalle Helmi Loukasmäelle:  ”On tullut yllättäviä kommentteja”

– Juuri näin. Ja eräänä päivänä ennen yhteistä veneretkeä otimme meistä yhteiskuvan. Eikö olekin hyvä kuva meistä? Danny jatkaa ja toimittaa oma-aloitteisesti kyseisen yhteiskuvan Seiskan julkaistavaksi:

Tässä he nyt ovat: Helmi, 19, ja Danny, 77. – Eikö olekin hyvä kuva meistä? Se otettiin yhtenä kauniina kesäpäivänä juuri ennen kuin olimme lähdössä yhdessä veneilemään, Iso D paljastaa Seiskalle.
Tässä he nyt ovat: Helmi, 19, ja Danny, 77. – Eikö olekin hyvä kuva meistä? Se otettiin yhtenä kauniina kesäpäivänä juuri ennen kuin olimme lähdössä yhdessä veneilemään, Iso D paljastaa Seiskalle.

"Yhtäkkiä olenkin itse täällä..."

Etelä-Pohjanmaan Ilmajoelta kotoisin oleva Helmi myöntää muitta mutkitta olleensa aina Danny-fani. Keväällä ylioppilaaksi kirjoittanut kaunotar on lähes häkeltynyt siitä, millainen unelmien kesä idolinsa merenrantahuvilalla onkaan ollut.

– On ollut kyllä tosi kivaa. Olen oppinut ja nähnyt paljon kaikenlaista. Ja onhan sitä myös tavallaan yllättynyt, kun on pikkutytöstä asti kuunnellut Dannyn musiikkia ja nyt sitten olenkin yhtäkkiä itse täällä… Onhan se outoa, mutta myös tosi ihanaa.

Lue myös: Dannyn, 77, avustaja Helmi, 19, poseeraa pakarat kohti kameraa erittäin kireissä minishortseissa – ”Noh, tykkään näyttää hyvältä ja sopivan seksikkäältä”

Entä miten Helmi mahtaa kuvailla itseään 58 vuotta vanhempaa ex-idoliaan, nykyistä esimiestään?

– Danny on hyvä ihminen kaikille, niin sydämellinen ja mukava. Olemme kyllä tulleet tosi hyvin juttuun. Ei hänestä huonoa sanottavaa olekaan.

Lue Dannyn ja Helmin ensimmäinen yhteishaastattelu ja katso kaikki kuvat torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »