fbq
Uutiset
23.08.2020 15:05
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Dannyn kotialbumi
Danny ja Helmi Loukasmäki
Danny, 77, ja nuori avustajakaunotar paljastavat: Näin kuvankaunis Helmi, 19, päätyi kesäksi laulajalegendan mökille – ”Viisi miestä tarvitsi huolenpitoa!”
Uutiset
23.08.2020 15:05
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Dannyn kotialbumi

Torstaina ilmestyneestä tuoreimmasta Seiskasta löytyy harvinainen yhteishaastattelu. Peräti kahden aukeaman erikoishaastattelussa ääneen pääsevät Ilkka "Danny" Lipsanen, 77, ja tämän mysteeriblondiksi luonnehdittu avustaja Helmi Loukasmäki, 19.

Lue myös: Danny, 77, ja Helmi, 19, ensimmäisessä yhteishaastattelussa – nuorella kaunottarella takana unelmien kesä Raumalla: ”Outoa, mutta ihanaa!”

Katso alla oleva video Helmistä ja Dannysta!

Seiskalle on sadellut koko kesän vinkkejä ja näköhavaintoja Raumalta, jossa Danny ja Helmi on bongattu toistuvasti yhdessä milloin missäkin merkeissä: ruokakaupassa, rantaravintolassa, ökyveneilemässä, huristelemassa hiekkatiellä.

Mutta miten vasta 19-vuotias isojokinen maalaiskaunotar päätyi helteiseen työsuhteeseen itseään 58 vuotta vanhemman musiikkineuvoksen kanssa? Ainutlaatuiseen avustajasuhteeseen johtanut tapahtumaketju on vähintäänkin kertomisen arvoinen.

Lue myös: Kun avustajasuhde Dannyyn, 77, paljastui, ystävät käänsivät selkänsä 19-vuotiaalle Helmi Loukasmäelle:  ”On tullut yllättäviä kommentteja”

Kattoremonteista se lähti. Danny tarvitsi kesän alussa palkkamilleen rakennusmiehille huolenpitäjää. - Helmi tarjosi palveluksiaan hyvään aikaan!
Kattoremonteista se lähti. Danny tarvitsi kesän alussa palkkamilleen rakennusmiehille huolenpitäjää. – ​​​​​​Helmi tarjosi palveluksiaan hyvään aikaan!

"Helmi tarjosi palveluksiaan"

Iso D:stä ja mysteeriblondista on kohistu koko kuluva kesä, mutta Danny ja Helmi olivat tutustuneet toisiinsa jo paljon aiemmin. Yhteydenpito alkoi muutama vuosi sitten Helmin kotikonnuilla Etelä-Pohjanmaalla.

Lue myös: Dannyn, 77, avustaja Helmi, 19, poseeraa pakarat kohti kameraa erittäin kireissä minishortseissa – ”Noh, tykkään näyttää hyvältä ja sopivan seksikkäältä”

– Tapasimme toisemme ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten Seinäjoella. Dannylla oli siellä konsertti ja pääsimme sen jälkeen juttusille. Ja kun en nyt ylioppilaskeväänä tiennyt, mitä lähtisin opiskelemaan, päätin ottaa Dannyyn yhteyttä, Helmi valottaa Seiskalle.

– Helmi soitti ja tarjosi palveluksiaan hyvään aikaan. Täällä Raumalla oli nimittäin ollut myrsky, joka riepotteli kesäpaikkani laituria sekä huvilani ja venevajani kattoja. Kutsuin huoltohommiin viisi miestä, jotka tarvitsivat huolenpitoa, Danny puolestaan avaa.

Lue myös: Iso D:n 19-vuotiaalla avustajalla on voimistelu- ja yleisurheilutausta – ja sen kyllä huomaa! ”Dannyn luona olen pumpannut salilla, sillä haluan näyttää hyvältä”

Kuvankaunis Helmi ruokki raavaita ukkoja Dannyn merenrantahuvilalla.
Kuvankaunis Helmi, 19, ruokki raavaita raksamiehiä Dannyn merenrantahuvilalla.

Ruokki raavaita ukkoja

Niinpä Helmi hyvästeli kotipaikkakuntansa ja paineli Pohjanmaalta Satakuntaan. Raavaiden rakennusmiesten ruokkimisessa riitti nuorelle naiselle työnsarkaa.

Lue myös: Puskasta kuului rapinaa! Dannyn, 77, nuori avustajakaunotar Helmi, 19, joutui Iso D:n mökkipihassa uteliaiden setämiesten kiikaroinnin kohteeksi – ”Tämä nainen herättää kiinnostusta!”

– Mikään ei ollut hienompaa kuin saada tänne tuollainen ihana mimmi, joka osasi asiansa ja piti ukkolaumasta huolta. Helmi ravitsi meitä hienosti! Välillä hänen piti lähteä käymään kotona, mutta se osoittautui sikäli hankalaksi, että sillä välin ukkolauma oli ilman ruokaa.

– Aluksi Helmi oli siis täällä vain joitakin päiviä viikossa, mutta viimeiset viikot hän on viettänyt täällä ihan kokonaan, Danny kertoo.

Lue Dannyn ja Helmin ensimmäinen yhteishaastattelu ja katso kaikki kuvat torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »