fbq
Uutiset
21.08.2020 19:31
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Helmi Loukasmäki.
Dannyn 19-vuotiaalla avustajalla on voimistelu- ja yleisurheilutausta – ja sen kyllä huomaa! ”Dannylla olen pumpannut salilla, sillä haluan näyttää hyvältä”
Uutiset
21.08.2020 19:31
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Koko kesän kiivaasti jauhanut huhumylly on vihdoin saanut päätöksensä. Torstaina ilmestyneestä Seiskasta selviää musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen mysteeriblondin olevan 19-vuotias pohjanmaalainen Helmi Loukasmäki.

Lue myös: Missä Erika Vikman?! Kulmakarvat kohosivat Raumalla: Danny piilotteli "huomattavan hyvännäköistä" mysteeriblondia – kuvat Seiskassa!

Nuori nainen on ollut koko kesän ainutlaatuisessa työsuhteessa 77-vuotiaan Dannyn kanssa. Näyttävä vaaleaverikkö on tykittänyt kesäkuulumisiaan Instagramiin, jossa vilisevät paitsi Rauman maisemat, myös hänen oma urheilullinen olemuksensa.

Katso videolta kuvia Helmistä ja Dannysta!

– Kuvailisin tyyliäni moderniksi. Tykkään pukeutua sillä lailla sopivan seksikkäästi, mutten kuitenkaan mitenkään liian överisti, Helmi muotoilee Seiskalle.

– Tykkään laittautua ja pidän erilaisista vaatteista. Meikkaan mielelläni ja kauneus kiinnostaa muutenkin. Pyrin aina lähtemään huoliteltuna liikenteeseen!

Lue myös: Kuvat julki! Kuka tämä mysteeriblondi oikein on?! Danny kyyditsi öky-Mersullaan renkaat ulvoen huomattavan hyvännäköistä kaunotarta - "Ei ollut Erika Vikman"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ihana kesäilta!💛✨Tää meri kyl rauhottaa mieltä kummasti! #happiness#summer#sunset#sea#finland

A post shared by Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki) on

Monipuolinen urheilutausta

Nuoren naisen näyttävä figuuri ei ole syntynyt sohvalla makaamalla tai sipsejä mässyttämällä. Urheilullinen Helmi paljastaa harrastaneensa monipuolisesti liikuntaa.

Lue myös: Dannyn, 77, avustaja Helmi, 19, poseeraa pakarat kohti kameraa erittäin kireissä minishortseissa – ”Noh, tykkään näyttää hyvältä ja sopivan seksikkäältä”

– Olen harrastanut tosissani yleisurheilua, kuten pituushyppyä ja aitajuoksua. Lisäksi olen harrastanut voimistelua ja tennistä. Täällä Dannyn luona olen käynyt juoksemassa aamuin illoin ja pumpannut salilla, sillä haluan ja tykkään näyttää hyvältä, Helmi sanoo suoraan.

– Liikunta on ollut itselleni tärkeää jo lapsuudesta saakka, mutta musiikki vielä tärkeämpää.

Lue lisää Helmistä ja Dannysta tuoreimmasta Seiskasta!

19-vuotias Helmi Loukasmäki on urheilullinen nuori nainen.
19-vuotias Helmi Loukasmäki on urheilullinen nuori nainen. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »