fbq
Uutiset
10.11.2020 18:31
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld
Valtavista luomurinnoistaan jumaloitu Instagram-tähti Pasha jysäyttää Siivet suussa -uutispommin: "Sain Suomen kansalaisuuden" - katso tulinen video!
Uutiset
10.11.2020 18:31
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld

Parikymppinen Pasha Pozdniakova on Suomen suosituimpia Instagram-tähtiä. Aiemmin Pashasta puhuttiin yhtenä suosituimmista Suomessa asuvista some-vaikuttajista, mutta nyttemmin häntä voidaan tituleerata pesunkestäväksi suomalaiseksi.

– Sain kaksi viikkoa sitten Suomen kansalaisuuden! Nyt olen virallisesti suomalainen, Pasha iloitsee siipireportteri Eetu Ampujan haastattelussa.

Katso myös: Amin Asikaisella tiukka paikka! Haukkoo happea ja paljastaa suu tulessa uransa ylivoimaisesti pelottavimman vastustajan - "Ne jäänsiniset silmät..."

Katso myös: Maskussa on aina jättiale, mutta Topi Sukari on silti miljonääri - ja nyt hän kertoo hiki päässä, miten se on mahdollista: katso Siivet suussa!

Katso myös: Hikinen video julki! Lola Odusoga tunnustaa mieltymyksensä ponnaripäisiin miehiin – Seiskan toimittajan ilme näkemisen arvoinen: katso Siivet suussa!

Pasha Podzniakova ja Eetu Ampuja vetelivät huiviin Hookin maistuvia mutta sitäkin tulisempia siipiä.
Pasha Podzniakova ja Eetu Ampuja vetelivät huiviin Hookin maistuvia mutta sitäkin tulisempia siipiä.

Ei tunnu missään!

Tuoreimmassa Siivet suussa -jaksossa Pashasta paljastuu suuri kanansiipien ystävä. Näyttävä vaaleaverikkö pistelee kylmänviileästi poskeen jopa kaikkein tulisimpia kana-annoksia.

Lue myös: Siivet suussa: Jethro Rostedtille nousi hiki otsalle - karonkka painaa ja asuntokaupat vaakalaudalla!

Lue myös: Raimo Helminen kyynelehtii Seiskan toimittajan armottomassa grillauksessa: "Tällä kertaa jätetään väliin!" Katso Siivet suussa!

– Okei, tää on oikeesti scary..., hän pohtii maistaessaan pahamaineisia mutta silti niin syntisen maukkaita Nagamoritz-siipiä.

– Ei tämä mikään mahdoton ole. Tämä on aika kova setti, mutta ihan syötävä, kurvikaunotar tuumaa muina naisina.

Mutta kumpaa jääkiekkomaajoukkuetta kaunotar kannustaa lätkän MM-kisoissa, Suomea vai Venäjää?

Tämä ja paljon paljon muuta selviää katsomalla Siivet suussa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »