Katso videot!

Amin Asikaisella tiukka paikka! Haukkoo happea ja paljastaa suu tulessa uransa ylivoimaisesti pelottavimman vastustajan - "Ne jäänsiniset silmät..."

Uutiset | 04.11.2020 20:01

Kotimaan kovimpiin nyrkkeilylegendoihin lukeutuva Amin Asikainen, 44, on tällä viikolla vieraana ravintola Hookin ja Seiskan Siivet suussa -alkuperäissarjassa. Vuonna 2011 hanskat naulaan ripustanut tyrmäyskone muistelee reportteri Eetu Ampujan grillauksessa uransa kovimpia vääntöjä.

Lue myös: Raimo Helminen kyynelehtii Seiskan toimittajan armottomassa grillauksessa - täräyttää lopulta suoraan mielipiteensä: "Tällä kertaa jätetään väliin!" Katso Siivet suussa!

Niistä pelottavin käytiin kuulemma Hannoverissa alkukesästä 2006. Vastaan keskisarjan titteliottelussa 3. kesäkuuta asettui Saksan oma poika, Sebastian Sylvester.

– Lähdin haastajana Hannoveriin, Sebastian oli hallitseva mestari. Muistan, kun kohdattiin hänen kanssaan matsia edeltävänä päivänä punnituksessa. Kun katsoin niitä hänen jäänsinisiä silmiään... Ne eivät hievahtaneetkaan, Amin muistelee Ampujalle.

Lue myös: Maskussa on aina jättiale, mutta Topi Sukari on silti miljonääri - ja nyt hän kertoo hiki päässä, miten se on mahdollista: katso Siivet suussa!

Amin Asikainen (vas.) joutui Seiskan Eetu Ampujaa vastaan lähes yhtä tiukkaan paikkaan kuin aikoinaan EM-titteliottelussa Saksassa.
Amin Asikainen (vas.) joutui Seiskan Eetu Ampujaa vastaan lähes yhtä tiukkaan paikkaan kuin aikoinaan EM-titteliottelussa Saksassa.

"On tulossa sota"

– Siinä vaiheessa mietin, että ei hemmetti, seuraavana päivänä on tulossa sota. Ja niin siitä matsista tulikin, kanasiipiä mussuttava legenda jatkaa.

Lue myös: Hikinen video julki! Lola Odusoga tunnustaa mieltymyksensä ponnaripäisiin miehiin – Seiskan toimittajan ilme näkemisen arvoinen: katso Siivet suussa!

Kyseinen "sota" oli seitsemän erää ennätystasainen, mutta sitten suomalainen lopetti leikkimisen. Kirkkonummen kovanyrkki lähetti Sylvesterin 8. erässä tiukalla alakoukulla unten maille, ja Amin kruunattiin mestariksi.

Lue myös: Siivet suussa: Jethro Rostedtille nousi hiki otsalle - karonkka painaa ja asuntokaupat vaakalaudalla!

Mitä muuta nelikymppinen perheenisä puuhailee nykyään? Mikä on Asikaisen tuomio suomalaisen nyrkkeilyn nykytilasta? Ja miksi hän haukkoo henkeään jakson lopussa? Entä saako Seiskan toimittaja todella kutsun nyrkkisankarin häihin?

Katso Siivet suussa!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

KATSO SEURAAVAKSI

"Ottaisi minut!" Temptation Island Suomi -sinkku Läri saa TIS-Jonnan sukat pyörimään jaloissa: ”Oletko nähnyt hänen…” 

TIS-Iltarovio: Henkka ja Julia tekivät pahan virheen ennen Temptation Island Suomen kuvauksia!

Katso video!

Maajussille morsian -ohjelmasta toisensa löytäneet Nina ja Johan muuttivat pikavauhtia yhteen – katso video yhteiselosta!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!