Uutiset
Katso videot!

Maskussa on aina jättiale, mutta Topi Sukari on silti miljonääri - ja nyt hän kertoo hiki päässä, miten se on mahdollista: katso Siivet suussa!

21.10.2020 20:41

Mynämäen miljonääri Toivo "Topi" Sukari on leiponut itselleen huonekalubisneksellä jättiomaisuuden. Yhtälö on mielenkiintoinen, sillä Maskussa tuntuu aina olevan jättialet.

Lue myös: Hikinen video julki! Lola Odusoga tunnustaa mieltymyksensä ponnaripäisiin miehiin – Seiskan toimittajan ilme näkemisen arvoinen: katso Siivet suussa!

Miten sohvaimperiumin luoja on onnistunut tempussa? Se selviää tuoreimmassa Siivet suussa -jaksossa, jossa vuodatetaan jälleen hikeä kanansiipiä syödessä. Mukana menossa on luonnollisesti myös Topin viehättävä Nadja-vaimo.

Entä pitääkö todella paikkansa, että Topi on katsellut pulunsilmällä Espanjasta luksuslinnaa itselleen ja Nadjalle?

Lue tämäkin: Siivet suussa: Jethro Rostedtille nousi hiki otsalle - karonkka painaa ja asuntokaupat vaakalaudalla!

– Kyllä tässä on vähän haku päällä, Topi tunnustaa tuliset siivet suussaan.

Mutta miksi ihmeessä herra Sukari saapui kanatalkoisiin vaatteet päällä, eikä pelkissä tavaramerkki-speedoissaan? Sekin selviää Eetu Ampujan grillauksessa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Iltarovio: Jussi kertoo kaiken jäätävästä välirikostaan sinkku-Inkkuun - näin rumaksi tilanne äityi kuvausten jälkeen!

BB-Valvomo: Artun ja Ellan lemmenleikit näytettiin kaikelle kansalle – keskusteli asioista perheensä kanssa: ”Kaikkihan tietävät, mitä siellä on tapahtunut”

Katso video!

Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!