Katso videot!

Raimo Helminen kyynelehtii Seiskan toimittajan armottomassa grillauksessa - täräyttää lopulta suoraan mielipiteensä: "Tällä kertaa jätetään väliin!" Katso Siivet suussa!

Uutiset | 27.10.2020 17:55

Suomen kansa muistaa ikuisesti vuoden 1999 jääkiekon MM-kisojen D-alkulohkon päätösottelun. Lohkovoittoa metsästänyt Leijonat haki tuolloin raivoisasti tasoitusta rakasta itänaapuria Venäjää vastaan.

Ottelun loppuhetkillä Miikka Kiprusoff otettiin pois maalilta ja kuudenneksi kenttäpelaajaksi laatikkoon hyppäsi muuan Raimo Helminen.

Lue myös: Maskussa on aina jättiale, mutta Topi Sukari on silti miljonääri - ja nyt hän kertoo hiki päässä, miten se on mahdollista: katso Siivet suussa!

Ja niinhän siinä kävi, että Raipen maaginen unelmalätty laskeutui Jere Karalahden lapaan, joka tälläsi tasoitusmaalin vain kaksi sekuntia ennen loppusummeria Antero Mertarannan karjuessa kitarisat punaisina.

Lue myös: Hikinen video julki! Lola Odusoga tunnustaa mieltymyksensä ponnaripäisiin miehiin – Seiskan toimittajan ilme näkemisen arvoinen: katso Siivet suussa!

Ottelun huipennus oli tuolloin trillerimäinen, mutta nyt, reilut 20 vuotta myöhemmin, Raipe joutuu vähintään yhtä kovaan paikkaan. Luvassa on nimittäin jälleen uusi jakso Seiskan alkuperäissarjaa Siivet suussa.

Tämänkertaisessa episodissa Raipe paljastaa Seiskan siipireportteri Eetu Ampujalle vedelleensä laatukanaa kitusiinsa jo vuodesta 1985 - siis aikana, jolloin Tamperetta ei vielä tunnettu Suomen siipipääkaupunkina.

Lue myös: Siivet suussa: Jethro Rostedtille nousi hiki otsalle - karonkka painaa ja asuntokaupat vaakalaudalla!

Mutta mitä ihmettä legendaarinen Ilveksen mies tekee Turun Palloseuran liigajoukkueen päävalmentajana?

– Kyllähän tästä on saanut kuulla kotipuolessa. Mutta ihan hyvässä hengessä vaan, rauhallinen Raipe vakuuttelee.

Lauo, Helminen, lauo! Tai siis: syö, Raipe, syö!

Raimo Helminen & Eetu Ampuja.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Täällä syntyi Kummelit! Heikki Silvennoinen kulttisarjan kotinurkilla – katso video!

Antti Kurhinen treffeillä TIS-Meijun kanssa – tiukkaa seksipuhetta: ”Minulle jokainen nainen on kuin seksinukke”

Katso video!

Yllätysduo! Euroviisulegenda Johnny Logan esiintyy tänään Suomessa Idolsista tutun Janniken kanssa: ”Meillä klikkasi heti” - video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!