fbq
Uutiset
16.08.2018 06:55
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press
Kimi ja Minttu Räikkönen juhlivat hääpäiväänsä villisti.
Minttu ja Kimi Räikkösellä kostea hääpäivä Helsingissä – ryyppäsivät yli 12 tuntia karaokessa!
Uutiset
16.08.2018 06:55
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press

Suomen historian nopeimpiin kansalaisiin kuuluva Kimi-Matias Räikkönen on mies, joka osaa vaihtaa vapaalle. Ferrari-kuskin kaasujalka on tunnetusti raskas, mutta raskaat ovat myös huvit.

Viimeisin todiste tästä saatiin viime viikon tiistaina, kun Kimi ja Minttu Räikkönen juhlivat hääpäiväänsä Helsingissä. Pariskunta avioitui kaksi vuotta sitten romanttisessa italialaisluostarissa, mutta nyt juhlapaikaksi valikoitui kotimainen karaokebaari.

Lue myös: Paljastavat videot Kimi Räikkösen ja Minttu-vaimon railakkaasta hääpäivästä karaokebaarissa - F1-tähti kiekaisi Irwin Goodmania Pete Parkkosen kanssa!

Seiska seurasi paikan päällä ravintola Wallisissa, miten Kimin ja Mintun kosteat juhlat äityivät aamuun asti jatkuneeksi biletykseksi.

Suomen seuratuimpiin pariskuntiin lukeutuvat herra ja rouva Räikkönen olivat saapuneet Wallisiin jo puoli viideltä iltapäivällä. Seiskan saapuessa paikalle hieman ennen iltayhdeksää pidot olivat jo ylimmillään.

Lue myös: Hih, näin arkisissa tunnelmissa Kimi ja Minttu Räikkönen juhlivat toista hääpäiväänsä Suomessa - romantiikkaa Alepan edustalla! Katso kuva!

Kellon lähennellessä aamuneljää, Maranellon orin kesyttäjä Kimi ja Minttu-vaimonsa seurueineen purkautuivat öiselle kadulle vasta muun baarin tyhjennyttyä.

Ja vaikka aamuaurinko alkoi jo kurkkia horisontista, nukkumatista ei ollut tietoakaan. Päinvastoin, iloinen juhlijoiden joukko jatkoi sinnikkäästi läheiseen ravintola Pataässään. Vielä aamukuudelta seurue bongattiin pikaisesti karaokekuppila Populuksessa, Kalliossa. Hääjuhlat jatkuivat siis jopa yli 12 tuntia!

Kimi ja Minttu Räikkönen Seiskan kannessa.

Lue lisää ja katso kuvat Räikkösten villeistä hääpäiväjuhlista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!