Katso kuva!

Uuh, Temptation Island -Amalia poseerasi sensuellissa alusvaatekuvassa - katso!

Uutiset | 08.01.2021 14:01

Temptation Island Suomen kahdeksannelta tuotantokaudelta tuttu Amalia, 20, julkaisi hurmaavan alusvaatekuvan Instagram-tilillään. 

Kuvassa Amalia makaa sängyllä pelkissä alusvaatteissa. Mustat pitsiset alusvaatteet erottuvat valkoisten lakanoiden joukosta selkeästi, ja Amalian hiukset roikkuvat sängynreunan yli viettelevästi.

Lue myös: Ohhoh, varattu Amalia pilkkaa ja solvaa törkeästi sinkkumiehiä Temptation Island Suomessa - sinkut menettävät malttinsa: "Onhan tommoinen ihan v**un p**kaa!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amalia (@amaiida_)

Rauhallinen matka viettelysten saarella

Amalia osallistui Temptation Island Suomeen varattuna kumppaninsa Aarnen, 20, kanssa. Pariskunnan matka saarella oli todella rauhallinen, eikä kaksikon välille syntynyt minkäänlaisia ongelmia. 
Amalia ei pystynyt avautumaan sinkkumiehille ohjelman alussa lainkaan, ja hän oli yleensä naisten saarella se, joka meni ensimmäisenä nukkumaan bileiden aikana.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Amalia murtuu kyyneliin iltanuotiolla - Sami Kuronen kyseenalaistaa: "Oletteko sittenkään niin samanlaisia Aarnen kanssa?"

Lopulta hän lähentyi sinkku-Veikan sekä sinkku-Pyryn kanssa, mutta Amalian mukaan hän ei ikinä edes tuntenut ihastumisen tunteita saarella. Amalia vei Veikan unelmatreffeille, ja ilta oli kaksikolle melko kiusallinen. 

Lue myös: Kaikkien aikojen tuskallisimmat TIS-unelmatreffit? Amalia ei viihdy sinkku-Veikan seurassa ja täräyttää suorat sanat: "On pakko myöntää, että..."

"Bile-Arska" ja kolmiodraamaa

Myös Aarne sai kritiikkiä ohjelman alussa. Hänkin suhtautui sinkkunaisiin varautuneesti, mutta kauden puolessavälissä tapahtui iso muutos, kun Aarnesta kuoriutui "Bile-Arska". Amalia yllättyi iltanuotiolla nähtyään Aarnen vauhdikkaan menon miesten saarella, mutta totesi lopulta, ettei Aarne ollut tehnyt mitään anteeksiantamatonta.

Lue myös: Aarne tekee täyskäännöksen Temptation Island Suomessa - vitsailee ronskisti kumppanistaan Amaliasta ja hakee yöseuraa sinkkunaisilta!

Sinkku-Viola ja sinkku-Anniina ihastuivat Aarneen saarella, ja siitä kehittyi melkoinen kolmiodraama. Lopulta Aarne päätti viedä Anniinan 24 tuntia kestäville unelmatreffeille, ja Viola lähti pettyneenä kotiin saarelta.

Lue myös: Bilevaihteen löytänyt jäykkis-Aarne aiheuttaa kolmiodraaman Temptation Islandissa: sinkkukaunottaret taistelevat huomiosta - Amalia-rakas hämmentyy: "Tuli niin paha mieli"

Iltanuotion lopputulos ei yllättänyt katsojia

Pariskunnan viimeinen iltanuotio oli melko rauhallinen. Amalia ja Aarne eivät lopulta suostuneet vastaamaan kaikkiin juontaja Sami Kurosen esittämiin kysymyksiin, ja he lähtivät saarelta pariskuntana. 

Lue myös: Tyrmistyttävä käänne TIS-iltanuotiolla: Amalia ja Aarne äityivät pilkkaamaan Sami Kurosta ja kieltäytyivät puhumasta haasteistaan - jakso sai ansaitsemansa lopun

Seiskan lukija bongasi kaksikon yhdessä jo ennen ohjelman loppumista, joten parisuhteen jatkuminen ei tullut isona yllätyksenä katsojille.

Lue myös: Kestikö tämän TIS-parin suhde houkutuksen? TIS-Amalia ja Aarne iloisina jouluostoksilla - paparazzikuvat!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Lars Johnson, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!