fbq
Telkkari
19.11.2020 15:51
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Aarne amalia
Bilevaihteen löytänyt jäykkis-Aarne aiheuttaa kolmiodraaman Temptation Islandissa: sinkkukaunottaret taistelevat huomiosta - Amalia-rakas hämmentyy: "Tuli niin paha mieli"
Telkkari
19.11.2020 15:51
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen torstaina ilmestyvässä jakso Aarnen kanssa seurusteleva Amalia istuu juontaja Sami Kurosen kanssa iltanuotion äärellä. Pirteän oloinen Amalia katsoo kumppaninsa videon. 

Lue myös: Ohhoh, varattu Amalia pilkkaa ja solvaa törkeästi sinkkumiehiä Temptation Island Suomessa - sinkut menettävät malttinsa: "Onhan tommoinen ihan v**un p**kaa!"

Videolla nähdään, miten aiemmin porukan jäykkiksenä tunnettu Aarne halailee sinkkunaisia ja tanssii villisti sinkku-Violan kanssa. Aarne viihtyy myös sinkku-Anniinan kanssa videolla.

Mies kertoo, miten hän ei vielä tiedä, kumpi heistä tulee olemaan hänen treffiseuralaisensa 24 tuntia kestävillä unelmatreffeillä. Anniina ja Viola ovat kuitenkin hänen kaksi vaihtoehtoa.

- Viola on pirteämpi tapaus, kun Anniina on sit enemmän semmoista fiksua ja kypsää juttuseuraa, Aarne sanoo.

Videolla nähdään myös yllättävä hetki, kun Anniina avautuu Violalle heidän ollessa kahdestaan.

- Viime bileissä, kun olit enemmän Japen kanssa, niin Aarne oli tosi paljon minun kanssani. Sitten nyt se oli ihan koko ajan sun perään, että vaikka tanssittiin porukalla, niin se oli koko ajan, että Viola, tule tänne, Anniina sanoo. 

- Ja siis ei se ole sun vika, Anniina itkee videolla.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Amalia murtuu kyyneliin iltanuotiolla - Sami Kuronen kyseenalaistaa: "Oletteko sittenkään niin samanlaisia Aarnen kanssa?"

TIS
Viola ja Anniina keskustelevat Aarnesta.
TIS
Amalia vaikuttaa hämmentyneeltä kuullessaan sinkkunaisten salaisen keskustelun Aarnesta.

Viola vai Anniina?

Amalian katsottuaan videon hän kertoo olevansa harmissaan Anniinan puolesta. 

- Loppuun tuli niin paha mieli, kun Anniinaa itketti. 

Samin mielestä se kertoo Anniinan vahvoista tunteista Aarnea kohtaan. 

- Kenet luulet Aarnen vievän treffeille?

- Veikkaisin että Violan... Mutta... Amalia vastaa epävarmasti.

- Kumpi olisi pelottavampi vaihtoehto? Sami kysyy.

- Ei minua pelota kumpikaan. Ihan kumpi vaan voi mennä, Amalia toteaa itsevarmasti. 

Lue myös: Aarne tekee täyskäännöksen Temptation Island Suomessa - vitsailee ronskisti kumppanistaan Amaliasta ja hakee yöseuraa sinkkunaisilta!

TIS
Sinkkuviettelijät Viola ja Anniina.

Bile-Arska puhuttaa

Sami ottaa puheeksi Aarnen bilettämisen. Hän vertailee Amalian ja Aarnen käytöstä juhlissa ja toteaa, ettei Amalia ole ollut yhtä rentoutunut saarella. 

- Sun ja Aarnen irroittelun tasossa on aikamoinen ero. Aarne sanoi tuossa, että se Bile-Arska, mikä täällä on herännyt, niin se tulee jatkossakin olemaan mukana.

- Veikkaan, että se jää kuitenkin tuonne bileisiin. Että ei hän arjessa ole tommoinen, niin mielestäni bileissä saa revitellä niin paljon kuin huvittaa. Ja miksi ei arjessakin, mutta ei ehkä joka päivä tollaista, Amalia sanoo.

Samin mielestä Aarnen muuttunut olemus tulee vaikuttamaan parin suhteeseen. 

- Kyllä se varmaan jollain tavalla tulee teidän parisuhdetta muuttamaan, jos te lähdette täältä yhdessä lähdette. Mutta miten? Sami kyseenalaistaa. 

- Jaa. Se selviää. En ole ennustaja, Amalia näpäyttää. 

Lue myös: Kestikö tämän TIS-parin suhde houkutuksen? TIS-Amalia ja Aarne iloisina jouluostoksilla - paparazzikuvat!

Amalia