Uutiset

Uudella Vain elämää -kaudella yksi selkeä muutos aiempiin kausiin verrattuna - mitä mieltä olet? Kaikki tähdet esittelyssä!

11.11.2017 10:02

Nelonen ilmoitti viime viikolla, että Vain elämää -sarjan 8. kausi kuvataan alkuvuodesta Espanjan Aurinkorannikolla. Kuvauspaikkana on sama Mondan linna kuin viime kevään kuutoskaudella, jolloin tähtinä tuikkivat muun muassa Robin, Samu Haber ja Olli Lindholm.

Samalla Nelonen kertoi, että uuden kauden artistit paljastetaan vasta alkuvuodesta. Mutta ei hätää, Seiska paljastaa ne tuttuun tapaan jo nyt.

LUE: Tässä ovat uudet Vain elämää -artistit: Danny vihdoin mukana – katso koko seitsikko!

Seitsikossa ovat mukana Danny, Kasmir, Mira Luoti, Terhi Kokkonen, Arttu Wiskari, Sani ja Aki Tykki.

Perinteisesti Vain elämää -kattaus on maustettu eri musiikkityyleillä. On räppäriä, vanhempaa legendaa, keskitien mies- ja naistähtiä, nousevaa naispopparia, rokkaria...

Tällä kertaa mukana ei ole lainkaan rap-artistia.

Laulaako Iso-D vauvoista?

Artisteista Danny, 75, harmitteli Seiska haastattelussa, ettei häntä ole pyydetty Vain elämää -sarjaan mukaan. 1960-luvulta asti kansaa viihdyttänyt legenda on nyt taatusti mielissään pääsystä hittisarjaan. Dannyn mielitietty Erika Vikman kisailee parhaillaan Tähdet tähdet -ohjelmassa, joten parilla piisaa tv-näkyvyyttä.

Lue myös: Danny ihasteli Erika Vikmanin superseksikästä Madonna-esitystä kotisohvalta!

Kasmir osallistuu Vain elämää -ohjelmaan.

Mielenkiintoinen on myös Vadelmavene-hitistä tuttu Kasmir eli Thomas Kirjonen, 32. Hän joutui jättämään Tanssii tähtien kanssa -kisan kesken viime keväänä Axl Smith -oikeudenkäynnin vuoksi. Kasmir oli yksi oikeudenkäynnin todistajista.

Lue myös: Tanssikisasta poistettu Kasmir avautuu Facebookissa: Häpeän viestejä ja pyydän anteeksi!

Kasmir ehdittiin julkisuudessa myös teilata osallisuudestaan Haippirinki-nimisen Whats-App-ryhmän seksikeskusteluihin, kunnes selvisi, että Kasmir oli yksi Axl Smithin salakatselun uhreista.

Lue myös: Kasmir HS:lle: Axl Smith salakuvasi minuakin - nyt piilottelen kotona!

Tv-katsojille on luvassa mahtihetkiä, jospa Danny versioisi Kasmirilita esimerkiksi kesäkumi-biisin Vauvoja.

Happoradio esillä vahvasti

Arttu Wiskari.

Arttu Wiskari, 33, nousi tähdeksi kesän 2010 Mökkitie-hitillään. Sen jälkeen Arttu on kutittanut kuulijoiden korvia esimerkiksi lauluilla Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito ja Meidän biisi.

Lue myös: Arttu Wiskari ja Pauliina-rakas juhlistavat vihdoin häitään: Emme lähde häämatkalle lasten ja vesirokon takia!

Mira Luoti.

Mira Luoti, 39, puolestaan muistetaan PMMP-duosta. Toisin kuin Paula Vesalalla, Miran sooloura ei vielä ole lähtenyt samanlaiseen lentoon. Kiinnostava yhteensattuma on, että Miran puoliso on Mika ”AH” Haapasalo, Happoradio-yhtyeen kitaristi.

Lue myös: Mira Luoti avautuu seitsenhenkisen uusioperheen arjesta: Emme ole olleet vuosiin kahdestaan!

Aki Tykki.

Vain elämää -kaudella rokkareita edustava Aki Tykki, 42, puolestaan on Happoradio solisti.

Lue myös: Happoradion Aki Tykki vaihtoi isävaihteelle – kuva!

Sani eli Saija Aartela.

Sani alias Saija Aartela, 46, on pitkän linjan tähtiartisti, joka tunnetaan erityisesti Aikakone-yhtyeen solistina. Sani lauloi hittejä jo vuonna 1995, kun Aikakoneen ikivihreät kuten Alla vaahterapuun ja Odota ilmestyivät. Nykyään Sani emännöi Villilän kartanoa sekä vaikuttaa näytelmien Netflixiksi kutsutussa uudessa suomalaisessa tallennepalvelussa.

Lue myös: Aikakoneen Sani teki uuden aluevaltauksen – satsaa ”teattereiden Netflixiin”: Haistoin markkinaraon!

Terhi Kokkonen.

Ultra Bra -yhtyeestä tuttu Terhi Kokkonen lauloi myös Scandinavian Music Groupissa ja on seurustellut muusikko Joel Melasniemen ja ohjaaja Arto Halosen kanssa.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!