Uutiset
Katso kuva!

Happoradion Aki Tykki vaihtoi isävaihteelle – kuva!

29.01.2017 19:00

Happoradion keulahahmo ja laulaja Aki Tykki tutustui viime viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa Matkamessujen tarjontaan. Akin rinnalla oli hänen puolisonsa, jota ei julkisuudessa ole miehensä rinnalla nähty. Pariskunnan mukana oli heidän vajaan vuoden ikäinen poikavauvansa. 

Aki Tykki messukeskuksessa

- Aki työnteli vaunuja varmoin ottein ihmispaljouden keskellä. He menivät edestakaisin ja näytti siltä, että heillä olisi ollut jokin hukassa, messuvieraat ihmettelivät. 

Levy siirtyi

Perheenlisäys vaikutti myös Happoradion uuden levyn julkaisuaikatauluihin. Kauniin kääntöpiirillä -levyn piti ilmestyä jo syksyllä, mutta julkaisu siirrettiin tammikuuhun. Levy ilmestyi pari viikkoa sitten.

- Yksi syy viivästymiseen on, että laulajamme Aki Tykki sai perheenlisäystä. Enää emme tule venyttämään levyn julkaisua, Mika Haapasalo kertoi Seiskalle viime syksynä.

Haikeus hakusessa

Kappaleiden sanoituksista vastasi edellisten levyjen tapaan Aki Tykki.

- Aki valitteli, että elämä on tällä hetkellä todella onnellista, joten haikeiden kappaleiden sanoittaminen on haastavaa. Kappaleet kertovat kuitenkin sen hetkisistä elämäntilanteista, Mika Haapasalo sanoi.

Teksti:JUHA-MATTI NIEMINEN
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!