fbqUskomaton käärme nahkahousujen ulkopuolella! Elias Kaskinen poseeraa erittäin vähissä vaatteissa - katso kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
elias kaskinen

Uskomaton käärme nahkahousujen ulkopuolella! Elias Kaskinen poseeraa erittäin vähissä vaatteissa - katso kuvat!

Uutiset | 03.12.2020 20:16

Laulaja ja lauluntekijä Elias Kaskinen, 28, julkaisi Instagram-tilillään hyvin paljastavan kuvasarjan, jossa hän poseeraa pelkissä nahkahousuissa. Paidaton uros ei ole otoksissa huomiota herättävin asia, sillä Eliaksella on olallaan suuri kuristajakäärme. 

Käärme näyttää kuvissa vaalealta burmanpytonilta, ja se on hyvin samannäköinen otus kuin millainen Britney Spearsilla oli harteillaan vuoden 2001 maineikkaassa esiintymisessään MTV Video Music Awards -gaalassa.

Lue myös: "Näytän Elias Kaskiselta, joka on ryypännyt viikon" - Heikki Paasonen teki ulkonäköönsä järisyttävän ison muutoksen - katso kuvat! 

Käärme on ollut Eliaksen mukana uuden sinkun promo- ja videokuvauksissa, joiden kulisseista laulajan julkaisemat otokset ovat. Hänen päivityksessään on kaksi kuvaa, joissa näkyy Eliaksen ja käärmeen lisäksi kuvaaja. 

Laulaja näyttää olevan kuvissa hyvin keskittynyt, kun burmanpyton on kääriytynyt hänen ympärilleen. Käärme on kietoutunut tiukasti Eliaksen jalan ympärille molemmissa otoksissa. Toinen puoli otuksesta lepää Eliaksen leveillä harteilla. 

Lue myös: Nelli Matulan ja Elias Kaskisen salattu rakkaussuhde käy kiihkeänä: hankkivat yhdessä koiranpennun - kuvat! "Oot mun unelmieni täyttymys"

Lue myös: Nelli Matula poseeraa hekumallisessa bikinikuvassa - tallensiko Elias Kaskinen rakkaansa sensuelliin asetelmaan?

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!