fbqSusanna Laineen leuka loksahti, kun Timo Koivusalo pääsi vauhtiin - ylistää rakastetun juontajakollegan rautaista ammattitaitoa: "Hän on ilmiömäinen" | Seiska
Timo Koivusalo loi Tuttu juttu -ohjelman.

Susanna Laineen leuka loksahti, kun Timo Koivusalo pääsi vauhtiin - ylistää rakastetun juontajakollegan rautaista ammattitaitoa: "Hän on ilmiömäinen"

Telkkari | 05.11.2019 07:12

Vuosien tauon jälkeen televisioon palanneen Tuttu juttu show’n toisena juontaja Timo Koivusalon rinnalla nähdään Susanna Laine.

Lue lisää: Televisioon palannut Timo Koivusalo aisaparin vaihtumisesta: ”Joel Hallikainen ilmoitti, että hänen osaltaan Tuttu juttu on lopullisesti ohi!”

Uusi juontajakaksikko on saanut kovasti kiitosta tv-katsojilta. Tuttu Juttu on vahvasti Koivusalon Show, mutta Susanna on hypännyt hienosti Joel Hallikaisen jättämiin saappaisiin. Timon äänessä ei olekaan tippaakaan mielistelyä hänen kehuessaan uutta aisapariaan.

– Susannan kanssa homma on toiminut tosi hyvin, päivästä yksi alkaen. Olemme samalla aaltopituudella, minkä toki tiesinkin, koska hänellä on kokemusta suorista lähetyksistä. Suskilla on erinomainen huumorintaju ja hänellä leikkaa nopeasti, Koivusalo ylistää.

– Tämä on siitä harvinainen ohjelma, ettei tässä ole minkäänlaista käsikirjoitusta. On vain valmiit kysymykset. Sen jälkeen juontajalta vaaditaan paljon rohkeutta heittäytyä, jotta tilanteesta ja vieraista saadaan kaikki irti.

Lue myös: Kuvat supersuositun Tuttu jutun kulisseista! Ehtymätön vitsikone Timo Koivusalo palasi parrasvaloihin – ”Kyllä tätä on kaivannut!”

Tuttu juttu show keräsi heti hyvät katsojaluvut. – Ei ole mennyt päivääkään, etteikö minulta olisi kysytty, koska Tuttu juttu palaa ruutuun. Tätä on selvästi kaivattu, Timo kertoo.
Tuttu juttu show keräsi heti hyvät katsojaluvut. – Ei ole mennyt päivääkään, etteikö minulta olisi kysytty, koska Tuttu juttu palaa ruutuun. Tätä on selvästi kaivattu, Timo kertoo.

 

Universaali tv-formaatti

Jos Koivusalon mielestä Susanna osaa hommansa, kehuja satelee myös toiseen suuntaan.

– Kyllähän Timon kanssa on kiva tehdä tätä. Juontajana ei varmaan ole helpompaa paikkaa työskennellä, kun hänellä on niin rautainen kokemus esiintymisestä. Kaveria ei niin sanotusti tarvitse kannatella, vaan hän pärjää kyllä.

Lue myös: Kolmekymppinen Timo Koivusalo ajeli Helsingistä Turkuun, kun hänen päässään välähti – näin syntyi Tuttu Juttu Show: ”Ajattelin, että varmasti toimii”

Kuten Tuttu Jutun nauhoituksissa taannoin nähtiin, Susannakin repeilee spontaanisti Koivusalon jutuille.

– Kyllä! Täällä tulee jatkuvasti hepuleita, kun teemme pitkää päivää. Hän on ilmiömäinen. Olen onnellinen siitä, että Timo on palannut telkkariin. Suomesta ei heti löydy toista hauskempaa tyyppiä, jolta juttu lähtee mistä vain lentoon!

– Olen niin Hallikaisena tässä hommassa, että olen itsekin ihan kuuran kukkasena, Susanna nauraa.

Lue myös: Herttinen sentään: mitä Susanna Laine, 38, sanoi, kun tunsi pullotuksen Timo Koivusalon, 55, housunpuntissa? …Ja muita kuolemattomia Koivusalon juttuja

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!