fbqTuskainen rakennusprojekti loppusuoralla! Tässä on Elastisen kohuttu merenrantatalo – kuva! | Seiska
Katso kuva!
Elastinen

Tuskainen rakennusprojekti loppusuoralla! Tässä on Elastisen kohuttu merenrantatalo – kuva!

Uutiset | 30.06.2020 07:11

Kun räppäri Elastinen, 39, lähti vuonna 2016 mukaan The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylösen luotsaamaan Laurin talot -ohjelmaan, niin muusikko ei arvannutkaan mihin soppaan joutui. Rakennusprojekti Helsingin Karhusaaressa on ollut täynnä murheita. Talosta löytyi urakan varrella vakavia rakennusvirheitä, jotka aiheuttivat romahdusvaaran.

Muun muassa huonosta työnlaadusta ja maksamattomista laskuista on käyty rajuja oikeusriitoja.

Elastinen olisi varmasti saanut taloprojektinsa aikana harmaita hiuksia, jos hän antaisi tukkansa kasvaa. Nyt ongelmat näyttävät olevan historiaa.
Elastinen olisi varmasti saanut taloprojektinsa aikana harmaita hiuksia, jos hän antaisi tukkansa kasvaa. Nyt ongelmat näyttävät olevan historiaa.

Lue myös: Lauri Ylösen tv-taloprojektista raju oikeusriita: karmeita rakennusvirheitä – Elastisen talossa romahdusvaara!

Mafia mukana sopassa

Ongelmien taustalla oli The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylösen Alvardag Oy:n ja pääurakoitsijana toimineen virolaisfirman erimielisyydet.

Juttu paisui uuteen ulottuvuuteen, kun Seiska paljasti urakassa mukana olevan virolaisyhtiön olevan rekisteröitynä kerrostaloasuntoon Tallinnan Õismäkeen. Yhtiön omistajalla on rankka rikostausta, ja hän kuului Viron tunnetuimpaan mafiajärjestöön!

Lue myös: Elastisen ja Lauri Ylösen taloskandaali paisuu: nyt mukana varkaita ja Viron mafia!

Kiviä ja kukkaistutuksia

Seiska kävi viime viikolla Karhusaaressa katsastamassa, kuinka muusikon taloprojekti etenee. Paikalla selvisi, että työmaalle on vihdoinkin laskeutunut rauha ja massiiviset rakennus- ja korjaustoimet ovat tauonneet.

Talo näyttää nyt valmiilta, ja muusikko on saanut grillikatoksensakin jo kalustettua. Kokonaisuuden kruunaa laiturissa oleva Husky R8 -paatti, jonka Ela hankki viime kesänä.

Tontti on saanut kivan nurmipeitteen. Räppärillä on pieni uimaranta, jolta kelpaa pulahtaa Itämeren kuohuihin.
Tontti on saanut kivan nurmipeitteen. Räppärillä on pieni uimaranta, jolta kelpaa pulahtaa Itämeren kuohuihin.

Lue myös: Lauri Ylösen ja Elastisen tv-taloprojekti paisui isoksi oikeusriidaksi – yli 40 000 euron vahingot: ”Työn laatu ollut luokatonta!”

Elastinen on myös saanut tontin maisemointityöt lähes valmiiksi. Talon rannanpuoleiselle osuudelle on istutettu nätti nurmikko, jota ympäröi kiviaita. Talon ja grillikatoksen väliselle alueelle on tehty rinteeseen kukkaistutuksia. Sisä- ja etupiha näyttävät vielä olevan tekovaiheessa, mutta projekti valmistuu varmasti vielä kesän kuluessa.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!