fbq
Uutiset
08.06.2017 06:32
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus
Lauri Ylönen ja Elastinen tekivät yhteisen taloprojektin.
Elastisen ja Lauri Ylösen taloskandaali paisuu: nyt mukana varkaita ja Viron mafia!
Uutiset
08.06.2017 06:32
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska kertoi toukokuussa räppäri Elastisen eli Kimmo Laihon, 36, uuden kodin rakentamiseen liittyvistä rajuista oikeusriidoista. Kyseinen talo on tuttu Laurin talot -ohjelmasta, jossa Lauri Ylönen suunnittelee julkkiskavereilleen asuntoja.

Lauri Ylösen ja Elastisen tv-taloprojekti paisui isoksi oikeusriidaksi – yli 40 000 euron vahingot: ”Työn laatu ollut luokatonta!”

Lauri Ylösen tv-taloprojektista raju oikeusriita: karmeita rakennusvirheitä – Elastisen talossa romahdusvaara!

Käräjäoikeuden papereista selvisi, että Helsingin Karhusaareen nousseeseen asuntoon liittyy myös maksamattomia laskuja ja rakennusvirheitä.

Osapuolina jutussa ovat virolainen yritys sekä talon rakennuttaja Alvardag Oy, jonka omistajana on The Rasmuksen Lauri Ylönen. Alvardagille töitä tehnyt rakennusfirma on ilmeisesti myynyt noin 17 000 euron saatavansa eteenpäin, koska se ei ole oikeusjutun kantaja.

Seiskan tarkemmissa selvityksissä Alvardagin haastaneesta firmasta on paljastunut hälyttäviä tietoja. Virolaisyhtiö on rekisteröity kerrostaloasuntoon Tallinnan Õismäen lähiössä, ja sen omistajalla on rankka rikostausta. Hän on kuulunut jo vuosia Viron tunnetuimpaan mafiajärjestöön.

Turvallisuusongelma

Vastoinkäymiset Laurin omistamilla Alvardag Oy:n rakennustyömailla eivät rajoitu vain rakentamiseen. Seiskan tietojen mukaan sekä Elastisen että että duudsoni Jarppi Leppälän kodin työmaalla on käynyt varkaita marras-joulukuussa. Työmailta katosi muun muassa työkaluja tuhansien eurojen edestä.

Lue tuoreimmasta Seiskasta koko sotkun yksityiskohdat, työmiesten rajut väitteet ja Lauri Ylösen sekä vastaavan mestarin kommentit!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »