Uutiset
Vain Seiskassa!

Elastisen ja Lauri Ylösen taloskandaali paisuu: nyt mukana varkaita ja Viron mafia!

08.06.2017 06:32

Seiska kertoi toukokuussa räppäri Elastisen eli Kimmo Laihon, 36, uuden kodin rakentamiseen liittyvistä rajuista oikeusriidoista. Kyseinen talo on tuttu Laurin talot -ohjelmasta, jossa Lauri Ylönen suunnittelee julkkiskavereilleen asuntoja.

Käräjäoikeuden papereista selvisi, että Helsingin Karhusaareen nousseeseen asuntoon liittyy myös maksamattomia laskuja ja rakennusvirheitä.

Osapuolina jutussa ovat virolainen yritys sekä talon rakennuttaja Alvardag Oy, jonka omistajana on The Rasmuksen Lauri Ylönen. Alvardagille töitä tehnyt rakennusfirma on ilmeisesti myynyt noin 17 000 euron saatavansa eteenpäin, koska se ei ole oikeusjutun kantaja.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Seiskan tarkemmissa selvityksissä Alvardagin haastaneesta firmasta on paljastunut hälyttäviä tietoja. Virolaisyhtiö on rekisteröity kerrostaloasuntoon Tallinnan Õismäen lähiössä, ja sen omistajalla on rankka rikostausta. Hän on kuulunut jo vuosia Viron tunnetuimpaan mafiajärjestöön.

Turvallisuusongelma

Vastoinkäymiset Laurin omistamilla Alvardag Oy:n rakennustyömailla eivät rajoitu vain rakentamiseen. Seiskan tietojen mukaan sekä Elastisen että että duudsoni Jarppi Leppälän kodin työmaalla on käynyt varkaita marras-joulukuussa. Työmailta katosi muun muassa työkaluja tuhansien eurojen edestä.

Lue tuoreimmasta Seiskasta koko sotkun yksityiskohdat, työmiesten rajut väitteet ja Lauri Ylösen sekä vastaavan mestarin kommentit!

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!