fbq
Lauri Ylösen ja Elastisen tv-taloprojekti paisui isoksi oikeusriidaksi – yli 40 000 euron vahingot: ”Työn laatu ollut luokatonta!” | Seiska
Uutiset
23.05.2017 10:03
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus
Lauri Ylönen ja Elastinen
Lauri Ylösen ja Elastisen tv-taloprojekti paisui isoksi oikeusriidaksi – yli 40 000 euron vahingot: ”Työn laatu ollut luokatonta!”
Uutiset
23.05.2017 10:03
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi viime viikon torstaina (18.5.) The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylösen ja räppäri Elastisen tv-taloprojektin vaikeuksista.

Lauri Ylösen tv-taloprojektista raju oikeusriita: karmeita rakennusvirheitä – Elastisen talossa romahdusvaara!

Laskuja Laurin talofirma Alvardag Oy:ltä penännyt virolaisyritys oli aiheuttanut toiminnallaan vakavia rakennusvirheitä Elastisen Karhusaaren-taloon.

Virolaisfirma sai Laurin yhtiöltä rajuja syytöksiä Helsingin käräjäoikeuteen toimitetussa asiakirjassa.

– Työn laatu on ollut luokattoman huonoa, työssä on tehty karkeita rakennusvirheitä ja tehtyjä virheitä on pyritty peittelemään. Vastaaja on joutunut korjaamaan näitä rakennusvirheitä omalla kustannuksellaan, ja tästä on aiheutunut yli 40 000 euron kustannukset. Korjaustöiden aloittamisen jälkeen rakennusvirheitä on löytynyt aina vain lisää, Alvardagin vastauksessa todetaan.

Vastauksen perusteella Elastisen koti valmistui vähintään seitsemän viikkoa myöhässä virolaisyhtiön takia.

– Tähän viivästyksen aiheuttamaan vahinkoon ei ole kuitenkaan tarpeen vastaajan puolesta vedota, koska välittömätkin vahingot ylittivät kantajan vaatimuksen määrän moninkertaisesti, Alvardagin puolesta todetaan.