Sofia

Törkeästä rahanpesusta epäillyn Sofia Belòrfin Instagram-tili on poistettu!

Uutiset | 18.07.2019 22:33

Törkeästä rahanpesusta epäiltynä pidätetyn fitness-kaunotar Sofia Belòrfin Instagram-tili on tuhottu tai vähintäänkin väliaikaisesti hiljennetty. 

Sofian tili katosi Instagramissa torstai-iltana. Tilillä oli katoamishetkellä yli 65 000 seuraajaa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, poistiko Sofia tilinsä itse vai onko tilin katoamisen taustalla esimerkiksi hänen taustajoukkonsa tai asianajajansa. Yksi vaihtoehto on myös, että Instagram on syystä tai toisesta päättänyt mykistää tilin ainakin hetkellisesti.

Sofia Belòrfin ja Niko Ranta-ahon pidätys nousi kohu-uutiseksi Espanjassa: ”Ravintolaomistajan ja bikinimallirakkaan koti ratsattu!”

Tilin katoamisen taustalla lienevät torstaina julki tulleet rikosepäilyt. Sofian rikosepäilyn lisäksi hänen avomiestään Niko Ranta-ahoa epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Poliisi esittää heitä molempia vangittavaksi. Vangitsemisoikeudenkäynti käydään Helsingissä perjantaina.

Sofia on ollut viime vuosina yksi sosiaalisen median seuratuimmista fitness-alan kaunottarista. Nyt Sofia on kadonnut kuvapalvelusta, ainakin toistaiseksi.

Lue lisää: Tällainen liikemies on Niko Ranta-aho

Sofia Belórf ja avomies Niko Ranta-aho pidätetty - epäillään törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja törkeästä dopingrikoksesta!

Sokkipidätys! Tähän Sofia Belórfin ja avomies Niko Ranta-ahon 2 miljoonan euron luksustaloon poliisi teki kotietsinnän - pariskuntaa epäillään törkeistä rikoksista!

Otsikkoa muokattu klo 22.55: Sofian Instagram-tilin poistajasta ei ole tietoa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!