Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Sofia Belorf ja Niko Ranta-aho

Sofia Belòrfin ja Niko Ranta-ahon pidätys nousi kohu-uutiseksi Espanjassa: ”Ravintolaomistajan ja bikinimallirakkaan koti ratsattu!”

Fitnesskaunotar Sofia Belòrf ja hänen avomiehensä Niko Ranta-aho pidätettiin tällä viikolla Helsingissä epäiltyinä törkeistä huume- ja talousrikoksista. Nikoa epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta, Sofiaa törkeästä rahanpesusta.

Asia paljastui torstaina Seiskan uutisen myötä. Belòrfia ja Ranta-ahoa vaaditaan perjantaina vangittavaksi Helsingin käräjäoikeudessa.

Sofia Belórf ja avomies Niko Ranta-aho pidätetty - epäillään törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja törkeästä dopingrikoksesta!

Sokkipidätys! Tähän Sofia Belórfin ja avomies Niko Ranta-ahon 2 miljoonan euron luksustaloon poliisi teki kotietsinnän - pariskuntaa epäillään törkeistä rikoksista!

Seiskan paljastusjuttu on noussut nyt uutiseksi myös Espanjassa, missä Ranta-aho ja Belòrf pääasiassa asuvat. Seiskan tietojen mukaan pariskunnan Marbellassa sijaitsevaan 700-neliöiseen kotiin on tehty kotietsintä tapaukseen liittyen.

Espanjalainen The Olive Press -uutissivusto uutisoi Ranta-ahon ja Belòrfin pidätyksestä torstaina verkkosivuillaan.

Marbellalaisen ravintolan ulkomaalaisomistaja ja bikinimallityttöystävä pidätetty rahanpesusta ja huumerikoksista epäiltyinä - Costa del Solissa sijaitseva asunto ratsattu”, The Olive Press otsikoi.

Lue lisää: Tällainen liikemies on Niko Ranta-aho

Artikkelissa Belòrfin ja Ranta-ahon kerrotaan tavanneen toisensa Lontoossa, mutta rakkaus syttyi lehden mukaan lopulta Ibizalla, Espanjassa.

Jutussa kerrotaan, että Belòrfin ja Ranta-ahon mahdollisesta vangitsemisesta päätetään perjantaina Helsingissä.

The Olive Pressin uutinen
Näin The Olive Press uutisoi Suomea kuohuttavista rikosepäilystä.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!