Katso kuva!

Sofia Belòrfin ja Niko Ranta-ahon pidätys nousi kohu-uutiseksi Espanjassa: ”Ravintolaomistajan ja bikinimallirakkaan koti ratsattu!”

Uutiset | 18.07.2019 22:16

Fitnesskaunotar Sofia Belòrf ja hänen avomiehensä Niko Ranta-aho pidätettiin tällä viikolla Helsingissä epäiltyinä törkeistä huume- ja talousrikoksista. Nikoa epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta, Sofiaa törkeästä rahanpesusta.

Asia paljastui torstaina Seiskan uutisen myötä. Belòrfia ja Ranta-ahoa vaaditaan perjantaina vangittavaksi Helsingin käräjäoikeudessa.

Sofia Belórf ja avomies Niko Ranta-aho pidätetty - epäillään törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja törkeästä dopingrikoksesta!

Sokkipidätys! Tähän Sofia Belórfin ja avomies Niko Ranta-ahon 2 miljoonan euron luksustaloon poliisi teki kotietsinnän - pariskuntaa epäillään törkeistä rikoksista!

Seiskan paljastusjuttu on noussut nyt uutiseksi myös Espanjassa, missä Ranta-aho ja Belòrf pääasiassa asuvat. Seiskan tietojen mukaan pariskunnan Marbellassa sijaitsevaan 700-neliöiseen kotiin on tehty kotietsintä tapaukseen liittyen.

Espanjalainen The Olive Press -uutissivusto uutisoi Ranta-ahon ja Belòrfin pidätyksestä torstaina verkkosivuillaan.

Marbellalaisen ravintolan ulkomaalaisomistaja ja bikinimallityttöystävä pidätetty rahanpesusta ja huumerikoksista epäiltyinä - Costa del Solissa sijaitseva asunto ratsattu”, The Olive Press otsikoi.

Lue lisää: Tällainen liikemies on Niko Ranta-aho

Artikkelissa Belòrfin ja Ranta-ahon kerrotaan tavanneen toisensa Lontoossa, mutta rakkaus syttyi lehden mukaan lopulta Ibizalla, Espanjassa.

Jutussa kerrotaan, että Belòrfin ja Ranta-ahon mahdollisesta vangitsemisesta päätetään perjantaina Helsingissä.

The Olive Pressin uutinen
Näin The Olive Press uutisoi Suomea kuohuttavista rikosepäilystä.

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!