fbq
Uutiset
31.12.2020 09:03
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Toni Nieminen
Toni Niemisen ja yksinhuoltajaäidin suhteesta kehkeytyi outo isyyssotku – ex-rakas Ansku Seiskalle: En ole missään sanonut, että Toni olisi lapsen isä!
Uutiset
31.12.2020 09:03
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska kertoi kaksi viikkoa sitten, että Toni Nieminen, 45, on saanut lapsen entisen seurustelukumppaninsa Anskun kanssa. Seiskalle tuli asiasta ex-parin lähipiiristä useita vihjeitä. Lisäksi Ansku jakoi vaaleanpunaisiin puetusta pienokaisesta kuvan Facebook-tarinoissaan.

Lue myös: Toni Nieminen yllättyi: Viides lapsi syntyi!

Ansku otti jutun ilmestymisen jälkeen Seiskaan yhteyden ja kertoi, että kyseessä ei ollut hänen lapsensa.

– Vauva, josta jaoin kuvan, oli sukulaiseni lapsi eikä minun.

Joko vauvasi on kuitenkin syntynyt?

– Tämä on täysin oma asiani. En ole missään sanonut, että olisin edes raskaana tai jos olisin, että Toni olisi lapsen isä, Ansku vastaa.

Anskun ja Tonin lyhyt suhde päättyi keväällä.
Anskun ja Tonin lyhyt suhde päättyi keväällä.

Lue myös: Toni Niemisen isyyssotkussa yllätyskäänne! Nyt puhuu ex-rakas Ansku: En ole myöntänyt raskautta!

Myönsi isyyden kesällä

Tilanteen tekee kummalliseksi se, että Toni myönsi Seiskalle viime heinäkuussa tulevansa jälleen isäksi ihmeteltyään ensin, mistä uutinen oli toimitukseen kiirinyt.

– No joo, tottahan se on. En halua kommentoida sitä sen enempää, sillä asia kuuluu oikeastaan enemmän sille toiselle osapuolelle. Emme kuitenkaan palaa yhteen, Toni kommentoi kesällä.

Lue myös: Yllätysvauva on totta! Ex-mäkisankari Toni Niemiselle viides lapsi!

Seiskan onnitellessa Tonia vauvan syntymän johdosta joulukuussa ex-mäkikotka oli haluton sanomaan mitään.

– Nyt täytyy kyllä sanoa, että mulla ei ole aiheesta mitään tietoa. En osaa sanoa mitään. Tämä on ihan jonkun toisen asia nyt kommentoida tätä, yllättyneen kuuloinen Toni muotoili.

Lue myös: Ex-mäkikotkalle viides lapsi! Toni Niemisen ihmissuhdekiemuroissa on riittänyt käänteitä tämän vuoden aikana

Lyhyt suhde

Tonin ja oululaisen seitsemän lapsen yksinhuoltajaäidin Anskun suhde paljastui tammikuussa. Tonin silloinen vaimo Heidi Nieminen ilmoitti heti vuoden alkuun ikävän uutisen kertoen, että Toni oli jättänyt hänet toisen naisen takia.

Lue myös: Toni Nieminen elämänsä myllerryksistä: ”Itseänikin välillä ihmetyttää!”

Seiskan paparazzi sai selville, että Toni oli kaikessa hiljaisuudessa jo muuttanut 39-vuotiaan Anskun luokse asumaan isoon omakotitaloon. Rakkauteen tuli kuitenkin ryppyjä jo toukokuussa, ja Toni muutti rakkaansa luota pois Kemiin. Tonilla on kaksi lasta ex-vaimonsa Heidin kanssa sekä kaksi ensimmäisestä avioliitostaan Veera Niemisen kanssa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »