Yllätysvauva on totta! Ex-mäkisankari Toni Niemiselle viides lapsi!

Uutiset | 30.07.2020 09:14

Kuluneeseen vuoteen on Toni Niemisen, 45, kohdalla lievästi sanoen mahtunut paljon. Olympiavoittajan vauhdikkaat ja sotkuiset ihmissuhdekiemurat ovat alkuvuodesta lähtien olleet vähän väliä otsikoissa.

Niemis-juttuja ovat hallinneet pääsääntöisesti sanat avioero, uusi rakkaus, muutto ja taas ero. Nyt litanian jatkeeksi jysähtää sana yllätysvauva!

Lue myös: Toni Niemisellä ja ex-vaimolla raju perheriita – poliisit hälytettiin kotiin!

Seiska uutisoi toukokuussa, että Tonin koronakeväinen salamasuhde oululaiseen yh-äitiin Anskuun, 39, on poikimassa loppuvuodesta vauvan.

Toni Niemisellä on kaikkiaan neljä lasta. Viidennen synnyttää lyhytaikainen oululainen tyttöystävä Ansku loppuvuodesta. –  Vauva ei muuta nykyistä elämääni mitenkään.
Toni Niemisellä on kaikkiaan neljä lasta. Viidennen synnyttää lyhytaikainen oululainen tyttöystävä Ansku loppuvuodesta. –  Vauva ei muuta nykyistä elämääni mitenkään.

 

Rehellisenä miehenä tunnettu Toni myöntää Seiskalle vauvauutisen täysin todeksi, mutta ei halua puhua asiasta sen suuremmin.

Lue myös: Eropommi ja raskaussokki! Toni Nieminen muutti pois seitsemän lapsen yksinhuoltajaäidin luota!

– Mistä ihmeestä te sen nyt olette saaneet selville, Toni naurahtaa.

– No joo, tottahan se on. En halua kommentoida sitä sen enempää, sillä asia kuuluu oikeastaan enemmän sille toiselle osapuolelle. Emme kuitenkaan palaa yhteen, Toni kommentoi vauvauutista lyhyesti.

Tonille on siis syntymässä viides lapsi. Hänellä on ex-vaimo Heidin kanssa kaksi lasta ja ensimmäisestä avioliitostaan (2003–2013) Veera Niemisen kanssa myös kaksi.

 

 

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!