Toista kertaa lyhyen ajan sisällä eronnut Toni Nieminen tilittää kivuliaasta elämäntilanteestaan: "Sattuu enemmän kuin koskaan"

Uutiset | 28.05.2020 11:36

Seiska uutisoi viime viikolla (25.5), että Toni Niemisen, 44, ja hänen uuden rakkaansa, seitsemän lapsen yksinhuoltajaäidin Anskun rakkauteen on tullut vakavia ryppyjä. Toni muutti toukokuun aikana pois rakkaansa luota ja pariskunta on eronnut.

- Syytä välirikolle ei tiedetä, mutta vakavasta kriisistä on kyse. Toni muutti Oulusta yli 120 kilometrin päähän Kemiin, lähipiiristä kerrottiin.

Lue myös: Vakava suhdekriisi! Yksinhuoltajaäidistä eronnut Toni Nieminen asuu työkaverinsa nurkissa – paparazzikuvat!

Ero oli Tonille jo toinen lyhyen ajan sisään, sillä Tonin ja hänen ex-vaimonsa Heidin avioliitto päättyi eroon vuodenvaihteessa, jonka jälkeen Toni pian aloitti suhteen seitsemän lapsen yh-äidin Anskun kanssa.

"Matkalla kohti jotakin uutta"

Nyt Toni avautuu tuoreimmasta erosta Instagramissaan ja kertoo haikein fiiliksin, miltä ero on tuntunut.

- Se tunne kun istut yksin autossa ja katsot ikkunasta kun tutut maisemat jää taakse. Kaikki ajatukset tulee yhtenä ryöppynä. Tämä jakso tarjoili helposti yhden elämän verran kokemuksia ja uusia rakkaita ihmisiä, Toni kirjoitti kuvatekstiin.

Lue myös: Rakastui työkaveriinsa! Tässä on Toni Niemisen uusi yksinhuoltajarakas – paparazzikuva!

Hän kuitenkin muistelee viimeisintä suhdettaan positiivisesti ja kertoo haluavansa kehittyä ihmisenä eron jälkeen.

- Viimeisimpänä sain kokea palasen jotakin tosi aitoa ja kaunista. Kuvittelin sen olevan vahvempaa kuin mikään. Vaikka nyt mielessä pyörii kaikki mikä on mennyt rikki ja sattuu enemmän kuin koskaan, niin jotenkin haluan uskoa että kaikella on tarkoituksensa. Ehkä palaan tältä matkalta vahvempana ja parempana ihmisenä.

Lue myös: Toni Niemisen vauhdikas parisuhdevuosi on kuin saippuaoopperasta: avioero, salarakas, yhteenmuutto, yllätysvauva ja uusi ero - muistatko käänteet?

Toni kiittää läheisiään saamastaan tuestaan näinä vaikeina aikoina.

- Tästä kiitos kaikille ystäville, jotka oikeasti tiedätte mistä on kyse. Olette jaksaneet kuunnella, auttaa ja tukea. Ilman teitä en olisi nyt tässä. Matkalla kohti jotakin uutta...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Nieminen (@tmitoni) on

Raha-ongelmia

Seiska paljasti viime viikolla myös Tonin olevan myös taloudellisessa kurimuksessa. Hän työskentelee edelleen oululaisessa kiinteistönvälitystoimistossa, mutta ex-mäkihyppääjän työ ei ole tuottanut hyvää tulosta.

Lähipiirin mukaan Toni on sanonut olevansa täysin persaukinen, ja mies on lainannut kavereiltaan rahaa. Tonin tilanne vaikuttaa hyvin ikävältä, sillä hänellä ei ole juuri nyt edes omaa autoa. 

Kotoaan pois lähteneen Toni Niemisen kriisi syvenee – vippasi rahapulassa kavereiltaan!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!