Toni Nieminen

Kotoaan pois lähteneen Toni Niemisen kriisi syvenee – vippasi rahapulassa kavereiltaan!

21.05.2020 16:04

Seiska paljasti aikaisemmin, että takavuosien mäkisankari Toni Nieminen, 44, pakkasi viime viikon tiistaina tavaransa ja muutti pois uuden kultansa, seitsemän lapsen yksinhuoltajaäidin, luota.

– Syytä välirikolle ei tiedetä, mutta vakavasta kriisistä on kyse. Toni sulloi tavaransa yhteen isoon matkalaukkuun ja muutti Oulusta yli 120 kilometrin päähän Kemiin, lähipiiristä kerrotaan.

Lue myös: Eropommi ja raskaussokki! Toni Nieminen muutti pois seitsemän lapsen yksinhuoltajaäidin luota!

Seiskan tammikuiset salakuvat paljastivat Tonin ja yh-äidin salasuhteen.
Seiskan tammikuiset salakuvat paljastivat Tonin ja yh-äidin salasuhteen.

Paha rahapula

Seiskan selvityksessä paljastui, että Toni on myös taloudellisessa kurimuksessa.

Hän työskentelee edelleen oululaisessa kiinteistönvälitystoimistossa, mutta ex-mäkihyppääjän työ ei ole tuottanut toivottavaa tulosta.

– Toni on valitellut olevansa täysin persaukinen. Hän on myös vipannut kavereiltaan rahaa. Toni on ollut hyvin allapäin nykytilanteestaan, Seiskalle kerrotaan.

 

Lue myös: Toni Niemisen vauhdikas parisuhdevuosi on kuin saippuaoopperasta: avioero, salarakas, yhteenmuutto, yllätysvauva ja uusi ero - muistatko käänteet?

Tonin tilanne vaikuttaa hyvin ikävältä, sillä hänellä ei ole juuri nyt edes omaa autoa. Matkaa yh-äidin luokse Ouluun on peräti 125 kilometriä!

Lue lisää Seiska Klubista!

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!