Katso kuvat!

Rakastui työkaveriinsa! Tässä on Toni Niemisen uusi yksinhuoltajarakas – paparazzikuva!

Uutiset | 29.01.2020 06:03

Ex-mäkihyppääjä Toni Niemisen, 44, uusi vuosi alkoi skandaalinkäryisesti, kun Heidi Nieminen, 35, paljasti sosiaalisessa mediassa Tonin jättäneen hänet toisen naisen takia. Heidin mukaan Toni on kaikessa hiljaisuudessa jo muuttanut uuden rakkaansa luokse.

Myös Seiskan toimitukseen on tullut useita vinkkejä, joiden mukaan Niemisten eron syy on Tonin syrjähyppy.

– Toni rakastui työkaveriinsa. Vaimo sai tietää tästä ja hermostui, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Jätti tylysti ex-vaimonsa! Toni Nieminen iski seitsemän lapsen yh-äidin – paparazzikuvat Seiskassa!

Muutti uuteen taloon

Toni on kuitenkin ollut asiasta toista mieltä, sillä hän on ponnekkaasti kiistänyt eron taustalla olevan toisen naisen. Toissa viikolla ex-mäkisankari päätti vaieta asiasta tyystin.

– En kommentoi. Olen oppinut pitämään turpani kiinni, Toni muotoili aiemmin Seiskalle.

Seiskan paparazzi selvitti viime viikolla Oulussa Niemisten kolmiodraaman todellisia käänteitä. Paikalla selvisi, että Tonilla on kuin onkin jo uusi nainen.

Paparazzi bongasi Tonin ja hänen uuden kultansa viime viikolla Oulusta. Kaksikko liikkuu kaupungilla avoimesti yhdessä eikä peittele hellyydenosoituksia.
Paparazzi bongasi Tonin ja hänen uuden kultansa viime viikolla Oulusta. Kaksikko liikkuu kaupungilla avoimesti yhdessä eikä peittele hellyydenosoituksia.

 

Lue myös: Verot ja vakuutukset maksamatta! Olympiavoittaja Toni Nieminen huristelee uuden rakkaansa autolla – paparazzikuva!

Ex-mäkikotka on muuttanut 39-vuotiaan naisen luokse moderniin omakotitaloon. Tonin uusi koti sijaitsee vain noin neljän kilometrin päässä hänen entisestä asunnostaan, johon Heidi-vaimo jäi heidän kahden pienen lapsensa kanssa.

Toni ja uusi kulta asuvat uusioperheineen modernissa omakotitalossa lähellä Oulun keskustaa.
Toni ja uusi kulta asuvat uusioperheineen modernissa omakotitalossa lähellä Oulun keskustaa.

 

Toni ja Heidi avioituivat syyskuussa 2015. He saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa Topiaksen 2017 ja tyttären viime heinäkuussa. Tonin ja Heidin uusioperheeseen kuuluivat lisäksi Tonin kaksi tytärtä sekä Heidin kaksi tytärtä.

Lue myös: Paparazzia hirvitti! Kiinteistönvälittäjänä työskentelevä Toni Nieminen hurjasteli asuntokaupoille etuvalo pimeänä ja takavalot vilkkuen!

Tonin uudessakaan osoitteessa eivät pääse lapset loppumaan, sillä mäkilegendan uudella rakkaalla on seitsemän lasta aiemmista suhteistaan.

Seiskan paparazzi havaitsi, että Toni viihtyy uudessa talossaan mainiosti. Mäkikotka nautiskeli asunnollaan useana päivänä puolille päiville saakka, ennen kuin lähti toimittelemaan asioitaan.

Toni tykkää poltella savukkeita tiuhaan tahtiin.
Toni tykkää poltella savukkeita tiuhaan tahtiin.

 

Seiska tavoitti Heidi Niemisen, mutta tämä ei halunnut kommentoida aihetta.

Haluatko nähdä lisää vauhdikkaita kuvia? Ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö seurantaan Instassa!

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!